0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumun 2 gündür su gibi burun akıntısı var grip oldu galiba geceleri de uyuyamiyor rahat ne yapmamı önerirsiniz anneler ? İlacım da bitek ateş düşürücü var soğuk algınlığı için ne önerirsiniz 1 yaşında daha bebeğim 

13 Cevaplar

+2 oy
(2,859 puan) tarafından
 Doktora  gitmeni öneiririz bacım ne onercez başka 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nane limon veya ıhlamur kaynat içir canım rabbim şifa versin insllah 
tarafından
Amin ya inşallah
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Doktora gitseniz daha iyi olur. Biz bir ayda iki defa gittik bu şikayetten. Alerji damlası verdi burun akıntısı öyle kesildi. Yanında bir de antibiyotik ve soğuk algınlığı şurubu verdi öyle toparladı. Gittiğinde de iğne,hava falan vermişti.
tarafından
Bizde de alerji galiba burnu akan birirn yanından geçse çocuk hemen tutuluyo çok zor
(2,493 puan) tarafından
Mutlaka doktora gidin
0 oy
(848 puan) tarafından
Buradaki öneriler belki zarar verir, doktora bi götürseniz. 
tarafından
Doğru diyorsunuz da işte bugün başladı bende şimdi uykusuna yatırdım gece napicam kötü olur diye ilk çocuğum insan bilmiyor pek
0 oy
(15,391 puan) tarafından
Ballı ıhlamur verebilirsin ama daha da hastalanmdan Dr görünmelisin 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Doktora götür ateşi varsa ıslak bez koy duş aldır serum fizyolojikle burnunu aç ama en iyisi doktora götürmek 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Serum fizyolojik ve 5 lik şırınga sabah akşam burnunu temizle yoksa ciğere iner kuzum geçmiş olsun ve mutlaka doktora götür
tarafından
Çok sağolun kızlar yarın bir gideriz artık sağolun :(
0 oy
tarafından
Burnuna şırınga ile youtubeden izle fizyolojik bas en etkili yöntem bu
0 oy
tarafından
Çok küçük ne yapsan zarar vermeyeceği yada daha kötü yapmayacağıni bilemeyiz hastaneye gitmelisin bence 
0 oy
tarafından
Aynı durimyayiz şimdi oğlumda öksürüyor bütün akıntısı.  Var ben pekmez bı kaç limon damlası karıştırip veriyorum 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Doktora götür canım 
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Sinüzit tarzı bir şey olabilir doktora gidin bence
0 oy
tarafından
Ay benim oglum da öyle 24 aylik birde benim ki güneş çarptı sanırım..  burnu akıyor hapşırıyor falan aksamlari oksurmeleri basliyor geceleri uyuyor ama çok nefes alyoor.

Keyfi falan yerinde ama iste bir arkdaş yazmis ciğere iner falan diye olur mu acaba bizimkide .. cok hafif oluyo atesi arada.. 

Ilac veriyorum aferin calpol falan ay bak bilmedim simdi bende
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm sende doktora baktır
tarafından
Pazartesi ilk isim o olucak sanirim.. suanlik iyi ama bakalım ne göstericek salgin var sanirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 274 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 330 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
+1 oy
7 cevap 573 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu