0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Yenidoğan bebek alışverişi yaparken kıyafeti osu busu her şeyi siz mi düşündünüz nasil alınacak hangi ebatta alınacak hangi marka alınacak yoksa eşiniz de araştırıp fikir verdi mi

8 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Eşler genelde masrafı düşünüyor canm maalesef :) ilk öğrendiğimde ben biseyler sipariş ettim sonrası da yedi ay olduk agirlasmaya başladım almaya başladım yumuşak olması bebekler için olması ne bilim sıkmamasi önemli yani
(1,706 puan) tarafından
Evet canım bir sürü düşünülecek şey var
(2,127 puan) tarafından
Aynen kız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herseyi ben sectim esim odeme konusunda devreye girdi. Sana tavsiyem yenidogan kiyafeti bi kac tane disinda alma cok fazla giydiremiyosun 3 aylik hatta 6 aylik alsan daha dogru olur bana hediye olarak da yenidogan olarak geldi 2 kere giydirememisimdir cogu seyini kaldirdim
(1,706 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yok valla gidip hangisi hoşunuza gittuyse aldım marka falan bakmadım  zaten ilk 2 3 ay çabuk büyüyorlar verdiğim paraya üzülüyorum sonra 
(1,706 puan) tarafından
Ben de kıyafetlerini markasız aldım
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Esler anlamazkii onlar ucuzunu al der ben bebek arabasini danistim ikisi arasinda 200 tl vardi ucuzunu al dedi ona uydum ucuzunu aldim pismanim 
0 oy
(2,328 puan) tarafından
İki tulum iki üç hastame çıkışı ince penye yelek okur iki tane önlük ağız bezi çorap vs etek bezleri faln sil baştan duzulecek bizim  battaniyeleri kız var Allah'tan 
0 oy
tarafından
Bi toplu alisverisi e bebekten yaptim emzik deterjan ates olcer vs toplam 4bin tuttu geri kalan kiyafetleri  parca parca aldim
0 oy
(714 puan) tarafından
Eşim para verdi ben yürüyüş e çıktıkça tek tük aldım şükür 29 haftamda da herşeyi hazırdı şuan 34 haftaligim bekliyorum bakalım rabbim zamanında sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Eşim pek anlamaz o konulardan o yüzden ben liste yaptım o işin finansal kısmıyla ilgilendi :D 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
20 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
11 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (761 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 999 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,543 soru

24,156,449 cevap

335,135 kullanıcı

...