Yılbaşında evde beraber olacaktık dogumuma 10 gün kaldı sabah kahvaltıda yılbaşında napacaz dedi bende evde beraber kutlayacaktik ya dedim ben annemle kutlayacam dedi kaynanamlarla yaklaşık 5 aydır konuşmuyoruz aramızda büyük sorunlar yaşandı boşanmaya karar geldik annesi yüzünden şimdi yılbaşında arayacağım tutmuş galiba oğlunu davet etmiş yılbaşı yemeğine artık benimle ilgili ne konuşuldu bilmiyorum eşime ben gitmeyeceğim dedim çünkü soğudum hepsinden yaptıklarından dolayı beni bu halde evde yalnızmi bırakacaksın dedim sende annenle kutla dedi annenle kutlamak istiyorsan git bidaha gelme dedim çok sinirlendim sinirimden yatamıyorum
Yılbaşı mezunu bu kadar buyurmeyin bence canım sonuçta önemli bir gün değil kutlaması taraftari da dehilim ama o annesine gidiyorsa sende annne git boşver canını sıktığınla kalırsın onlar orda eğlenir sen içine düşersin sende git ailene eglencee bak
Hadi ya. Seni evde yalnız mı birakcak 10 gün var bir de. Gitmesen annene nolck acaba içi rahat edecek mi. İnşallah gitmez eşin canım. İkna et ağrım var de gitmesin tek kalma evde bsy olur Allah korusun .
Cok büyük terbiyesizlik yapmis evet annesi kırmasın ama sende hayat arkadaşisin annesine diyebilirdi gelemem anne eşimi birakamam diyebilirdi.yaptığı cok büyük yanlış
benim esimde aynisini dedi o insanlar yalniz gidelim dediler. bende ama bu ikimizin hayati ztn her zaman gidiyoruz bari ozel gunlerde yalniz olalim dedim sende bu sekilde konusabilirsin.
Arkadaşlarımla dışarıda kutlayacağım desene kuzum. bir tek o mu plan yapabilecek olan?
Canim cok cok haklisin esine dicek bisey yok. Nasil bi kaynana ki o da seni yalniz biraktryor
Ayni öküzden birtamede bende var bugun dogum gunu annesine gitti ben tek kaldim evde sinirden kasklarim patlicak resmen
Ben annemle.kutliycam.demis seni davet bile.etmemis öylemi sana evde bisey olsa o vebali nasil kaldirck ay inanmiyorum ya onun ailesi sensin artik tmm.annesiyle yine göruşsun de sen doğum yap bari
Sacma ya sende gıt kocanla başı boş brakmaya gelmzler söylım yalnz basına gonderme
1,487,411 soru
24,315,553 cevap
344,999 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın