0 oy
1,115 göst.
Diğer kategorisinde (6,190 puan) tarafından
Günaydıın hanımlaaar☺️Birazcık uzun Oncelikle şunu söyleyeyim üst komsu 6aydir burda benim bebis 10 onun ki 11aylık.Bebeği buraya taşındıklarından beridir ağlıyor ağlamasına kesinlikle lafım yok hatta eşime kolik falan mi damla soyliyeyim alsin bile demisimdir.geldikleri dönem yasaklara denk geldi ve eşi pazarcı olduğu için çalışmıyordu.Adam o kadar naif bir insan ki bebeği ağladiği an beşiğinden alir gece ,gunduz farketmez sakinlestirmeye calisir.Bu anlattiklarimi da evlerinde ki tum sesler,konusmalar hepsi olduğu gibi bizim evde ordan biliyorum ve eşim eşiyle konuşmustu bir ara ordan.Her neyse dediğim gibi kadının bebeğinin bazen ağlama krizleri tutuyor geçen bebeği yine ağlamaya başladı kadın öyle bir bağırdı ki ben bile aşağıda ödüm koptu dedim bir şey oldu acaba kendisiyle de muhattap degilim.Bağırdıktan sonra yere eşya firlatmaya basladi bunu yapmasinin sebebi bebegin aglaması yukarı cikip kadinla kavga etmemek için kendimi zor tuttum cunku esim evde yoktu anahtarida bulamadim.Bugün yine bebegi ağliyor kadin bebege agza alinmayacak hakaretler.G.erizekalı sus bilmem .... Sus fln fln.Diğer gunlerde de bebek 1saat boyunca çatlaya çatlaya ağliyor ve kadinin umrunda bile değil bebeği agladigi surecte de kadin telefonla konusuyor ya da evine misafir cagiriyor.Ben mi çok duyarlıyım kadının mı psikolojisi bozuk anlamıyorum.

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
11 aylik bebek cokda ufak değil kuzum illaki biyerleri agtiyodur hadi yeni dogan desem normal aglamasida o aydaki cocugun saatlerce aglamasi caninin yandigi anlamina geliyo benim için yazik yavruma
(6,190 puan) tarafından
Ya tabi normal degil aglar ama bu cok asiri
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından
Konuştuktan sonra yazar mısın buraya ne dediğini normal bi davranış değil çünkü sanada ters cevap vermesin 
(6,190 puan) tarafından
Tabi yazarim esim gelsin daha gelmedi onu bekliyorum
0 oy
(623 puan) tarafından

Bu konuyu gördüm tesadüfen ve çok üzüldüm yaa. Baya zaman geçmiş aradan ama ne yaptınız ne oldu bu bebek çok merak ettim :(

0 oy
(121 puan) tarafından
İnsanların ne gibi sıkıntılar çektiğini ne durumda olduğunu bilemeyiz o yüzdem kimse bizi sizi ilgilendirmiyor bırakın herkes kendi anneliğine baksın benim burda da var ama biz karışmayız çünkü annesi babası yani biz kavga etsek ne olacak düzelecek mi bence karışmayın sizinle de kötü olur zarar verebilir belli ki iyi durumda değil şuanda herkesin bir tahammül seviyesi vardir sinir hastası da olmuş olabilir 
(623 puan) tarafından
İyi de o bebeğe yazık değil mi. Her şeye karışmamak lazım ama bazı durumlarda da müdahale edilmezse birilerinin hayatı kararabilir. Özellikle bebek ve çocuksa.
(121 puan) tarafından
Canım tamam da napalım o zaman sosyal yaşamı arayacaksın denetlemeye gelecek bizler onun bebeğini kurtaramayız ki ancak devlet kurtarır bir kadının elinden bebeğini alırsan neler yapar yani şahsen ben gebertirim hele ki o psikolojide isem asla vermem ölürüm daha iyi o yüzden inşallah düzelir bir am önce
(623 puan) tarafından
O yüzden muhattap olmayıp SOSYAL HİZMETLERİ aramak lazım bu gibi durumlarda. İnşallah.
0 oy
(12,080 puan) tarafından

Eski postmuş ama yazayım dedim :D kadının numarasını bul ve ara sosyal hizmetlerden gelicez şikayet var bebeğinizle ilgili de 

0 oy
tarafından
Öyle annelik mi olur 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 943 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 307 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.