+1 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından
2 senelik evliyim 9 aylık oğlum var. Kv ile aynı şehirde yaşıyoruz annemlere araba ile 40 dk aramız var.  Kayınvalidemin yanında görümcem yaşıyor boşanmış. Eşimle iyi merhametli Bi insandır, aileme götürür beraber de gideriz ben arada kalırım 1 hafta falan ailemde hiç sorun etmez. Eşimin abisinin hanımı vefat etti iki tane çocuğu kaldı biri 4 biri 17 yaşında. Abisi ve çocuklar kayınvalidemin evinde yaşıyor artık. Eşim vefat olayından sonra hergün annesinin evine gidiyor. Vefat edeli 2 buçuk ay falan olacak. Gündüz genelde orda duruyor akşam ezanına yakın geliyor. Ve görümcem çok bilgiç biri herşeyi biliyorum havasında. Bende bu yüzden oğluma müdahale etmesin diye mesafeliyim. Karışmak istediğinde engelliyorum genelde. Eşime içten içe kızıyorum biraz da beraber vakit geçirelim kendimiz bişeyler yapalım istiyorum. Onun için tek şey hem benim ailem ile hem onun ailesi ile vakit geçirmemiz. Ben haksız mıyım yaptıklarımda 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım benim şuan birşey deme içleri biraz soğusun gitsin gelsin hatta sende git eşinle sürekli biraz zaman geçince bu şekilde devam ederse eşine durumu izah edersin kendi annesine abisine bu kadar bağlı bir insan eşine çocuğuna merhametsizlik etmez içini ferah tut
(123 puan) tarafından
Bize merhametsizlik etmiyor ayrım da yapmıyor kendi aileme karşıda iyidir. Ama bende biraz çekirdek aile kavramı oluşsun istiyorum
tarafından
Oluşmuştur muhakkak canım dediğim gibi biraz annesi tarafının içinin soğuması lazım içini ferah tut sen
(123 puan) tarafından
İnşaallah dediğiniz gibidir ya.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Şuan daha yeni canm onlara destek amaçlı gidiyordur biraz anlsyisli ol sende kendince haklisin 
+1 oy
tarafından
Senin yerinde olsam bende  giderim cnm. Esin bunu  görüp sana ilgisi daha iyi olur. .. daha taze acılı dr :(((   öksüz kalmış lar çok üzüldüm bende onlar i çok iyi anlıyorum 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaa öksüz kalan iki çocuğa  :( hele biri daha cok küçükmüş :( eşiniz de merhametli biri belli, annesiz kalmis çocuklarla vakit geçirmek için gidiyordur. Biraz tolere edin yeni vefat etmis.. tabi sizi ihmal etmesine de müsade etmeyin. 
(123 puan) tarafından
Bende çok üzülüyorum onlara yardım etmesi hiç sorun değil bana. Ama genel olarak eşimin sorunu çekirdek aile ile vakit geçirmemesi o kavram yok. Vefat tan önce de pek yoktu
(2,203 puan) tarafından
Asıl şimdi olmalı, çocuklar annesiz kalmis abisi eşini kaybetmiş onun ne kadar acı birşey olduğunu bilip daha cok sarılmalı.. Inşallah zamanla oda olur..
0 oy
(601 puan) tarafından
canim bence cok taze daha olanlar biraz zaman ver bence 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Sende haklısın cnm ama sonuçta kötü gün geçiriyorlar bence sende git zaman geçtikçe zaten eşin artık eskisi gibi gitmez
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Acısı daha tazedir canım biraz soğusun eşine darılma sende kolay değildir onun için ama gorumcende taviz verme ..
0 oy
(8,233 puan) tarafından
Ölüm sebebi ne idi merak ettim Allah rahmet eylesin. Bence biraz daha eşine zaman tanı o çocuklar şuan boşlukta Allah yardımcılari olsun en deli çağında birisi özellikle diğeri de tam ana kuzusu ... Ciğerim yandı valla 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 140 göst.
20 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneysen10 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 288 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 703 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 855 göst.