0 oy
1,036 göst.
Diğer kategorisinde (2,589 puan) tarafından
Annem le aramda iki saatlik yol var 3 ay önce gittim 1 gece kaldım sadece ondada annemi doya doya göremedim annem çalışıyor 13.00 da geliyo işten saat 1 den ertesi gün sabah 9 a kadar gördüm eşim tel başıma göndermiyor 4 gün falan kalıym diyorum 

Annemi çok özledim

56 Cevaplar

0 oy
tarafından
15 dk mesafe var aramızda .  Haftada 1 gidiyorum akşam eve geli y orum 
(2,589 puan) tarafından
Ne güzel mesafe kısa imiş
tarafından
O yle cnm da öyle olunca şeytan kaynana laf ediyor
(2,589 puan) tarafından
Kaynana değil mi hepsi aynı canım ben normalde Cook severim kaynanamı gecen dedim emre gönderse annemlere biraz kalıp gelsem dedim napıcan emreyle git 1 gece dur gel diyo ben belki arkamda durur gönderir diye dediydim cok kırıldım kendisi 2 dk yakınlıkta en az haftada 3 gün görüşüyoruz bizi düşünen yok
tarafından
Hiç biri anne gibi olamaz . Bizi kızları gibi görmüyorlar ki düşünsün arkanda dursun . Ne zaman Kendi yararımıza bisey yapmaya kalkalım o zaman karşımızda onları buluyoruz
-Reklam-
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bn geçen sene ağustosta gittim bir buçuk ay kaldım cnm
(2,589 puan) tarafından
Maşşalah canım
(3,163 puan) tarafından
Vmcnm bn hep gitmiyorum bu sene gitmicem 3 senelik evliyim iki defa gittim ilk gidişimde 10 gün kaldım  allah bilir artık ne zaman giderim bilmiyorum
0 oy
(3,725 puan) tarafından
10 ay önce gittim bir ay kalldim 2 haftaya kadar tekrar gidicem
(2,589 puan) tarafından
Ne güzel canım ben 2 gün bile gidemiyorum maşşalah size
(3,725 puan) tarafından
Sağolsun eşim anlayışlı
0 oy
(594 puan) tarafından
Eylülde 26 gün annem turkiyede ben almanyadayim gidince uzun kalıyoruz haliyle :) 
(2,589 puan) tarafından
Yol uzun olunca mecburiyet canım
0 oy
(3,443 puan) tarafından
2 gün önce iki gün bir gece kaldım aramızda 100 km var normalde bı hafta 10 gün kalırım ayda bir
(2,589 puan) tarafından
2 senelik evliyim annemlere 10 kere gittiysen 2 senede gördüğüm 10 gün iste
0 oy
tarafından
Ben ramazandan 1 hafta önce 3 hafta falan kaldım önümüzdeki hafta gidip 1 2 ay kalmayı planlıyorum 
(2,589 puan) tarafından
Maşallah cnm ne güzel
0 oy
(3,157 puan) tarafından
Ocakta gittim 2 hafta kaldım haftaya gidicem insallah 2 hafta kalırım yine 4 saat yol
(2,589 puan) tarafından
Ne güzel cnm ben 5 güne bile razıyım
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Mart ayında gittim ameliyat oldum 1 buçuk ay kaldım 
(2,589 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(1,478 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(601 puan) tarafından

2 sene once gittim 2 hafta kaldim:(

(2,589 puan) tarafından
Gurbetlik çok zor demi buz onlar için ailemizi bırakıp gurbete hiç bilmediğimiz sehire geliyoruz ama k
5 gün gidemiyorm kalmaya
(601 puan) tarafından
aynen ya kendi düsünüp gönderecegine yoluma taş koyuyo
(594 puan) tarafından
melekk02 resmen benim kocadan bahsediyonn gidemiyim diye uğraşıyor resmen
(601 puan) tarafından
aynen ya neden bunlar böyle gidim diyorum dogumdan once diyo anneme sor izin verirse gonderim yok kizim agliyor orda  surekli baba biletimizi al falan oglumdanda daha hic ayri kalmadi o bénsiz ne yapar gorüntülü ararim oda aglar falan filan hep bi bahane
(594 puan) tarafından
Oha anasından niye izin alacakmışsın pardon? Hepsini koycan Bi çuvala Atacan haznedar çöplüğüne
0 oy
tarafından
En son 2019 temmuz ayında gitmiştim 

4 ay kaldm 

Sene ye belki gidermm
(2,589 puan) tarafından
Mesafe çok mu cnm aranızda
tarafından
Otobüs ile 25-26 saat cnm
0 oy
(67 puan) tarafından
2.5 ay önce gittim abim kaza yapmıştı eşimde 10 gün karantinadaydı beni bırakıp geldi 2 saatlik yol. Çıktıktan sonra da o geldi eşimle 10 gün toplam 1 ay kaldım. Kurban bayramında yine gideceğiz eşimle 10 gün kalırız Allah izin verirse:) 
(2,589 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım abin ve eşine
Ben 4 güne de razıyım ama yok inat
(67 puan) tarafından
Benimkide inat ama yanimda olunca kalıyorum.  çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)
0 oy
tarafından

Ocak 1 de geldim :)))) halen annemdeyim. Üzüldüm adına. Çok saçma geliyor bir insan annesine gitmek ister eşi neden gondermek istemez 33 yaşında halen anlamış değilim. 

(2,589 puan) tarafından
24 yaşında olmaz diyo tek göndermem diyo
(594 puan) tarafından
Fyz61 kız şutladın mi adamı nasıl o kadar uzun kaliyon :)))
tarafından
Yok hilal bacım onu anca mezara şutlarım :)) bizim 9 sene bebek olmadı şimdi de oldu peşpeşe 13 ay araları. Ben istanbulda yaşıyorum. Eşim ve ben başka kimsemiz yok orda. Hamileyken doktor dedi suyun az takip edecem yatırabilirim deyince oğlumu bırakacak kimsem yoktu kalktım geldim 2 gün yattım hastanede. Doktora dedim 1 yaşında oğlum var isterseniz her gün gelirim beni çıkarın. Öyle çıkardılar. Gittim geldim 2 hafta gün aşırı o sırada covid oldum. 1 hafta evde yattim bir sabah kalktım ki nefes alamıyorum. YiNe yatırdılar hastaneye 10 gün yattım eve geldim bir gün öncesi çamaşırım arasıra ıslanıyordu. Eve geldikten sonra bi kaç defa daha oldu korktum aradık dktoru karantina da olduğum için ambulansla gel dedi. Gittik muayene etti bişe anlamadı. Test yaptırdı ki suyum geliyor 34 haftalık doğum yaptım. Bebek küvezde kaldı çıktı onun kontrolleri felan derken anca bitti doktor işleri. Şimdi bekliyorum yıllık izne gelecek de dönecez.
(594 puan) tarafından
Abooo Allah yardımcın olsun baya zorlu geçmiş ama geçmiş çok şükür valla en iyisini yapmışsın annenin yanında kalmakla ne cok yardımı dokunmuştur sana ya keşke hep dip dibe olabilsek :)))
tarafından
Babaannem de yatalak oldu felç vurdu annem eh işte çok yardımı olamasa bile baba evinde kaldım. Kayınvalide of da oturuyor. Evde musait değil. Annemin ev musait hemde hastanelere yakın. burda hastaneye gidip gelmek daha kolay en azindan istanbulda arabam yok 2 bebek bırakacak yerim yok. Çok şükür geçti bi fırtına. Temmelli dönüş düşünüyoruz ama bakalım
0 oy
(265 puan) tarafından
Allah aşkına yakınmış git kal 15 gün esin çok merhametsiz ölecek mi sanki ben 2 3 ay önce gittim 3.5 saat yol 1 aya yakin kaldim.Ölümlü dünya anama babama doyarım karşıdaki de bunu anlayışla karsilamalı
(2,589 puan) tarafından
Göndermiyo cnm kaç kez söyledim allah korusun bişi olunca gönderse de ben helal etmem ona hakkımj
0 oy
(35 puan) tarafından
Bir yıl oldu 15 gün kaldık 
0 oy
(35 puan) tarafından
Bir yıl oldu gideli 15 gün kaldık 
(2,589 puan) tarafından
Maşallah canım ben 3 güne de razıyım ama yok işte
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Allah yardim etsin canım. Benim annem bir üst sokağımda o yüzden her gün beraberiz nerdeyse 
(2,589 puan) tarafından
Ne güzel cnm benım ablamda anneme cok yakın hergün beraberler nerdeyse

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 325 göst.
0 oy
38 cevap 1,056 göst.
30 Mart 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 479 göst.

Kategoriler

1,466,940 soru

24,037,283 cevap

328,991 kullanıcı

...