Kızlar hayırı huzur akşamlar hepinize.. Ben buraya yeni üyeyim üye oldum olası baya post açtım çokta güzel yanıtlar verdiniz çok teşekkür ediyorum.. Şimdi sorum şu arkadaşlar eşim çok iyi niyetli aşırı derecede eşim ile dört yılı aşkın evlilğimiz var oğlumuz var nişanlı iken ev aldı aile apart. İstemedi ordada dairesi var ama üstüne değil şuan neyse eşim ailesine her konuda çok yardımcı olmuş özellikle para abisi iş batırmış batmaktan çıkarmış yengesi e çocuklara market ihtiyacı görmüş tabi bunlar benden önce beni ilgilendirmez ama şimdi şunu demek istiyorum abisi tam aksine tam üç kağıtçı onlar aile apartmanında oturuyırlar yine iş kurdu tutunmaya çalışıyor ama çok haksızlık yapıyor araç davası var açmıştım postunu eşimin üzerine diye sattı bitene onu halletmeye çalışıyor eşim.bu sorundan dolayı konuşmuyoruz onlarla. Eşim evlendi evleneli 2000 bin TL yardımı oldu sadece kayınvalidemde ona çok düşkün aşırı afedersiniz ondan dayak yiyeceğini bilse yine başında taşır eşimde aksine çok saygılı yine çok sevilmez farkındayım onlar hep ön planda onlar için kaynanam bizede yardım etti bizde şimdilik kiramızı almıyoruz 50 bine yakın borcumuzu üstlendi ama kaynıma 10 yaptıysa bize 3 gibi düşünün neyse biz borcumuzu yarıladık eşimin işi iyi çok şükür yinede bizde gözleri kendi ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz eltimle de konuşmuyorum oda beni silmiş falan çokta umrumda.. Arkadaşlar eşim bunların farkında aslında normalde yüzyüze konuşurken sen merak tme ben hakkımı alıcam diyor ama bana pek öyle gelmiyor eşimin gözünü açması için ne yapabilirim bana saf gibi geliyor niye bilmiyorum gözü açık uyanık olsun istiyorum tecrübelerinize ihtiyacım var. Üzülme ben farkındayım ben çocuğuma helal lokma yedirme peşindeyim sen onları takma diyor ben Allah için o küçük çocuklar için yardım ettim diyor ama görmesini istiyorum bazı şeyleri
1,486,970 soru
24,308,805 cevap
344,596 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın