0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Bugun doktordaydim usgye bakarken sancinmi var dedi evet yogun sekilde sancim var hatta bazi geceler uyuyamiyorum dedim bana eger cok yogunlasirsa gel bebegi alalim suni sanciyla dedi ama nst koymadi onun yerine enfeksinyonumu merak etmis onun icin idrar aldi ama kanda aldi onu niye aldi acaba beni niye nstye sokmadi bide ben 36 haftalik sayiyordum doktor hayir 34+sın dedi adet tarihine bakma ben sana burda bebegin haftasini soyluyorum dedi bu ne demek oluyor bilen varsa bi aciklarsa sevinirim doguma yakin idrarda enfejsiyon ve kan ne alaka kani nicin aldi neden nstye sokmadi ya kafamda deli sorular:ermm:

6 Cevaplar

0 oy
(3,154 puan) tarafından
3 4 tüp alıyo kan, grubna kansızlığa bakıyo ona göre kan ayarlıyorlar canım acil lazım olrsa diye bana öyle yaptılar canım 
(2,765 puan) tarafından
Kan gurubuma benim haberim olmadan bakmis zaten canim daha once eger sorsaydi bana derdim kan grubunu aMa digerlerina bakmis olabilir 1 tup aldi sadice benden son tahlillerin dedi
(3,154 puan) tarafından
Canım benim pozitifti yılardır bilgim oydu doğuma gitim negatif çıktı kan grubum 23 sene ben pozitif biliyodm
(2,765 puan) tarafından
Tuhafmis seninki sasirdim Ben evlenirken ogrendim 0+idi kizima dogumda gecn sene gene 0+ canim saglik ocagindada bakmislar gene ayniydo degismez ya degisirmi ki bilemedim
(3,154 puan) tarafından
Nikahdada pozitif çıktı canım
(2,765 puan) tarafından
Himm bazi gebeliklerde annenin kani bebegine veya tam terside olbiliyormus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hem 34haftada diyor hemde sunı sancıyla alalım diyor nasil doktor bu
(2,765 puan) tarafından
Ya anlamadim ya adam bide sezeryan doktoru duruo durup sezeryan oneriyor  her gittigimde hayir diyorum bende
0 oy
tarafından
Aslında almaları laızm doğuma yakın kan ve idrar tahlilleri çünkü ben doğuma girdiğimde doğumhanedeki ebeler sen kan vermedin mi değerlerin kaç dediler sağlık ocağına verdim hastanedeb istemediler dedim senin doktorun kim bu ne biçim sorumsuzluk ya kan değerin düşükse ya enfeksiyon varsa ne olacak deyip doğumda benden kan alıp hemen acile gönderdiler sonuçları almak için
(2,765 puan) tarafından
Ay evet simdi hatirladim bendende dogumhanede almislardi bir saat sonrada gelip tahlillerime bakmisdi doktor kansizlik var enfeksiyon yok demisdi ama gene bakarlar ya ebeler farkli oluyor
tarafından
İşte hastanede alınınca onlar görebiliyor sonuçları ondan daha iyi oluyo kuzum
(2,765 puan) tarafından
Himm anladim canim yani baska bisey olamaz degilmi ben sancim var diyip o kan alinca acaba kandandami anlasiliyor sanci diye dusundum
tarafından
Yok ultrasondan anlamıştır sancını zaten de kanda değerlerine bakacaktır
(2,765 puan) tarafından
Anladim canim sagol
0 oy
tarafından
Sen birde başka bir hastaneye git ne yaptığını bilmiyor gibi bu doktor 
(2,765 puan) tarafından
Baska hastaneye gidemem canim kizimda 4 doktor degistirdim 3de berbatti en sonuncu guzel cikfi ama oda sansima bu gebeligimde özele gecmis
tarafından
Çok saçma geldi bana anlattıklarına bakarak canım doktor ya bir seferlik özele bahsettiğin doktora gidip bir görünsen imkanın varsa eğee
(2,765 puan) tarafından
Malesef canim imkanim olsa ozele gidip yaptirmayi unuttugum tarama ve detayliyi yapriridim amamaddi imaknlar el vermiyor bazi seylere
tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah bir sıkıntı olmadan sağ salim kucağına alırsın yavrunu hayırlısı olsun
(2,765 puan) tarafından
Amin kuzum benim Az kaldi zat3n canim sukur rabbime
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Rutin kan ve idrar kontrollerini doktor yapmak zorunda benimde adete göre 10 ultrasyona göre 20 günğm kaldı benimde bakıldı bu pazartesi. Ve idrarda enfeksiyon çıktı idrarda kan çıktı. Bugüne kadar böyle bir şey hiç çıkmamıştı. Şase verdi doktor. O yüzden bakılması lazım canım. Kanda da kan değerin düşük mü pıhtılaşma durumuna bakıyor. Geç döllenme mi olmuştu senin

(2,765 puan) tarafından
Evet canim gec dollenme ben ogrendigimde 4 haftalikdi 6 haftada gittim doktora ama kalp atisi yokdu sadice kese vardi iki hafta sonra gel demisdi iki hafta sonra gittigimde anca kalp atisi olusmusdu doktrda normal cogu gebelikler gec dollenme veya erken dolenme olabiliyor demisdi sorun gormemisdi himm anlafim canim bi onceki gebelikde 30. Haftaya girince artik kontorlun kalmafi kan vs artik sadice usg ve 35den sonra nst var demisdi bu doktorum farkli demki her doktor ayni muayneyi yapmiyormus

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 569 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
30 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Şansımbebegim (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 775 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,964 soru

24,132,231 cevap

334,097 kullanıcı

...