0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından

Özellikle bir haftadır mahvolduk. Ne iştah ne uyku ne huzur hiç birşeyi kalmadı yavrumun. Doktoruna götürdüm dişler geliyor diyor ama ne zaman çıkacak bu dişler ne olur tecrübeli anneler bir bakın ya 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadarlık, yakın sanki gelmesi
(158 puan) tarafından
8 aylık canım alttan 2 tane geldi ama üstler çok kötü duruyor artık yavrum yerinde durmuyor
tarafından
Üstler biraz daha geç çıkıyor. Bizimde böyle şişti 11 aylık civarı cikti
(158 puan) tarafından
Geç çıkması sorun değil ama ağrısı çok oluyor bazen. İnşallah tez zamanda gelir
-Reklam-
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Bi kac gune patlar uuf cok fena kabarmis
(158 puan) tarafından
Çok ya kuzum perişan oldu yavrum. Günlerdir doğru düzgün birşey yemiyor içmiyor inşallah bir kaç güne patlar
0 oy
tarafından
Kıyamam ya kaç aylık 
(158 puan) tarafından
8 aylık canım
tarafından
ALLAH YARDIM ETSİN ÇOK KÖTÜ OLMUŞ ŞİMDİ ÇOK HUZURSUZDUR
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Eli kulağında canım çok şişmiş. 2-3 güne patlar büyük ihtimalle
(158 puan) tarafından
İnşallah kuzum ya çok zorlandı yavrumm
(3,135 puan) tarafından
Belli zaten yazık ya kıyamam. Benim kızım da yeni çıkardı üstleri. Azı çıkacak şimdi o zorluyor onu
0 oy
tarafından
Üstler sıkıntılı ya bizimde alt çıktı rahattı ama üst mahvetti bizi yakındır cikmasi hani azicik ucundan patlasa çok rahat edeceksiniz kızımda böyleydi sonra ucundan çıktı bir iki hafta içinde öyle rahatladı şimdide uzuyor patlayınca ağrısı geçer ya inşallah 
(158 puan) tarafından
İnşallah kuzum inşallah Rabbim korusun Rahatlık versin tüm kuzulara
0 oy
tarafından
8 aylık çıkardık biz
(158 puan) tarafından
8 aylığız canım inşallah bir an önce patlar
0 oy
tarafından
Maşallah kuzum benim öp yanaklardan annesi benim için inşallah hemen patlarda rahatlar minik yavru benim de oğlum huysuz 3 gündür elleri sürekli ağzında 5 aylık diş mi geliyor anlamıyorum da belirgin birşey de yok şaştım kaldım valla 
(158 puan) tarafından
Rabbim cümlemizin yavrusuna kolaylık versin. Küçücük canları ile uğraşıyorlar Rabbim daha zorundan beterinden sakınsın. Evet kuzum 5 aylıksa yavaş yavaş diş yerleri oluşmaya başlıyordur. Biz ilk alt dişimizi 6 ay 15 günlükken hemen yanındaki ikinciyi 7.ayımızda çıkarmıştık. O dönemde çok zordu ama bu baya uzun sürdü Rabbim bir an önce Rahatlık versin inşallah yavruma tüm yavrulara
tarafından
Amin canım benim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
6 cevap 163 göst.
27 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
19 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 179 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,174 soru

24,121,152 cevap

333,475 kullanıcı

...