0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Sorum yukarda kizlar

4 Cevaplar

0 oy
(1,513 puan) tarafından
Folik asit hamile kalmaya yardimci olmaz ,planli gebelikde 3 ay once baslamak lazim kullanmaya bebegin omurilik gelisimi icin cok cok cok onemli vucutta eksiklik varsa Allah korusun kotu sonuclaniyor , basima geldigi icin biliyorum 
(4,232 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım şefaatçin olsun inşallah evladın. Ben 3 ay önce başladım 3 aydır da kullanıyorum ama kendim spina bifida hastasıyım inşallah çocuğum sağlıklı olur
(1,513 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun , bi melek aldi 1 bcuk sene sonra bi melek daha verdi saglikliyiz bu sefer Allaha sukur , spina bfida genetik bi hastalik degilmis canim insallah hicbir sorun olmaz Rabbim gönlüne gore versin insallahh
(4,232 puan) tarafından
Evet bende öyle biliyorum ama insan ister istemez düşünüyor yine de canım bide doktor da tekrar edebilir dedi biraz korkuttu beni yine de ben tedbirimi aldım takdir Allah'ın. Zaten benim ki çok düşük seviye de hayatımı etkileyen hiç bişey yok bakalım canım yaşayıp görcex Allah razı olsun ❤️
(1,513 puan) tarafından
Benim ikinci bebisde de tekrar edebilir %3 ihtimal var demisti canim , tabi ki ihtimal sifir degil ama Ne gelirse Allahdan o da hayirlisini versin ,
Amiin Allah senden de Razi olsun ❤
(4,232 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum amin inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olar canim gebelik düşünüyorsan uc ay onceden baslayabiliyorsun
(74 puan) tarafından
Ama kizlar olmuyor diyo( yarin kullanmaya bawlicam. 2yildir olmuyor bebek
tarafından
Rabb'im tez zamanda kucagini doldursun canim benim
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Sanmıyorum.          
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Canım doktora gittin mi hiç çocuk olmaması durumu için

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 178 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 254 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,325 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
10 cevap 202 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,795 soru

24,021,080 cevap

328,221 kullanıcı