0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bitkilerim toprakları hep sineklendi ne kullanayim hic sigara izmarit falan fayda göstermiyor ne ilaç önerirsinix

6 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Ben aspirin yaptım ama şurada bejleyeyim velki başka bişey söyleyen çıkar
tarafından
Faydası oldumu canım
(5,327 puan) tarafından
Daha dün kullandım kız
tarafından
Cok sinek var canm benimkinde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç ama hiç bir şey faide etmiyor kalitesiz a101 , Bim ,şok topraklari kesinlikle almayın. Ben bı kere aldım malesef sinekler öyle çoğalıyor ki anlatamam. Tarçın, soğan kabuğu vs, sıvı bulaşık deterjanı,limon diyorlar hepsini denedim ama bu sinekler hiç bı şekilde bitmez çünkü toprağın içinde milyonlarca larvaları oluyor ve suladikca nemli ortamda hızla büyüyorlar. Direk toprağı değiştirmek lazım.
tarafından
Peki kaliteli toprak nerden bulucam canım
tarafından
İşte onu ben de bilmiyorum maalesef bı kere aldım artık korkuyorum çok aradım nette lakin guvenemedim her toprağın içinde az da olsa torf var ve buda sineklenme yapıyor. Bulabilirsen torf olmayan bahçe toprağı al.
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Direkt toprağı degsitir  gecmicek çünkü çiçeğin ölür
tarafından
Nerden bulcam ki toprak canım pazarlarda var cicek satyolar ya onlardan mi alsam ko
(2,350 puan) tarafından
Cicekciden al pazarda vs kötüsü oluyor
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Gecmiyo valla aspirin maya hepsini yaptim
0 oy
(376 puan) tarafından
Ben toprağı komple değiştiriyorum canım. Toprağı kaliteli almak lazımmış onu anladım ben. 
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Toprağına balik kafasi göm
tarafından
Balık kafası daha çok sineklenmesmi canm
(6,074 puan) tarafından
Hayir saksinin dibine doğru göm bi kaç tane kokusundan dagilirlar
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 169 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
9 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defneayaz (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 394 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,123 soru

24,040,120 cevap

329,091 kullanıcı

...