0 oy
370 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar ben bu durumdan şüpheleniyorum. Doğumu nasıl yapicam korkuyorum böyle ağrı olursa. Gebelikten 1 ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu 20 haftalık olcam hala aynı sorunu yaşıyorum. Eşimle munasebet esnasında çok ağrı çekiyorum bundan dolayı korkup hiç yanasmak istemiyorum onun dışında normal lavabo ihtiyacimdada aynı ağrıyı çekiyorum. Esimede soyluyemiyorum. Çok kurulugum var doktor ilişkiden sonra vajinal duş falan alma dedi bunlarida uyguladım ama geçmiyor. Eşimle munasebette bulunduğumuzun ertesi günü otururken bile canım yanıyor bende vajinismustan şüphe ediyorum. Bu durum iyice morelimi bozmaya başladı. Tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum kızlar böyle bir konuyu paylaşmak istemezdim pekte huyum değil ama artık çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım..

10 Cevaplar

+1 oy
(12,038 puan) tarafından
Vajınusmus olsaydın hiç bebek yapamazsınız. Bunu saglayan ürünler var artık marketlerde bile satılıyor onları dene cnaım
(3,102 puan) tarafından
Neki o markette hiç gormedim canım bebek dusunurken bu nebze ağrı cekmiyordum gene vardı ama bu kadar değildi eşimde şüpheleniyor artık önceden böyle degildin şimdi ne değişti diyip duruyor nasıl bir şey bulsamda olmasa diye şaşırıyorum artık gece bile ağrıdan uyuyamıyorum ekstra karın agrisida cekiyorum
(12,038 puan) tarafından
Yani hep boyle olurdun bu gebelikte normal hormonal kuruluk bu canım marketlerde var kayganlastırıcı jel diye satılıyor
(3,102 puan) tarafından
Hamileyken kullaniliyormu canim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben 3 ay yaşadım vajinusmus imkani yok birliktelijyapamazsin arkadasim 1 yil yapamadi amaliyat oldu oyle basit birsey degil yani 
(3,102 puan) tarafından
Bende tam olarak nasil bişey olduğunu bilmiyorum canım birazda o merakımdan sordum şüphe duyduğum için
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Tanıyı koymayı doktora bırak ama eğer ilişkiden korkuyorsan pibir ilişki danışmanında yardım almalısın bu konuyu tek başına halledemezsin kuzum
(3,102 puan) tarafından
Canım ekstrem bir korkum yok sadece o ağrıdan korkuyorum gecede rahatsız ediyor karın ağrısida cekiyorum
(5,331 puan) tarafından
O ağrının nedenleri farklı olabilir vajinumusta sadece ağrı değil farklı sebeblerde yatıyor ondan dedim  kuzum
0 oy
(4,507 puan) tarafından
Ben 2 yıl vajinismus tedavisi gördüm senin olayın farklı ben 2 yıl hiç ilişkiye girememiştim 
(3,102 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İlk gebelik mi
(3,102 puan) tarafından
2. Canim
tarafından
Sandim ilk insan ilkinde sorlanır ya öyle sandım
(3,102 puan) tarafından
Yok canım ben tam tersi ilk gebelikte daha istekliydim ama bunda gebelikten 1 ay  flan önce basladi
tarafından
Aa daha yeni olmuş geçmiş olsun canım
0 oy
(5,386 puan) tarafından
Vajinismus bu değil vajina kuruluğundan kaynaklı büyük ihtimal iyi bir jinekoloğa gidin size uygun bir tedavi uygular eminim
(3,102 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Vajinismus olsaydın asla hamile bile kalamazdin canım, ben ilk evlendigimde 3 ay çektim doktora gittim krem kullandim hiç işe yaramadı, kafada bitirmen lazım tamamen, kendim korkumu yendim ve oldu öylece
(3,102 puan) tarafından
Ne bileyim canım ya kuruluk falanda var zaten o yüzdende tahriş oluyor hep
tarafından
Sen kendini kasıp ilişkiye odaklanamadiğin için kuruluk oluyor kuzum sende
0 oy
(1,775 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonuna bakıldı mi
(3,102 puan) tarafından
Evet canım bakilmisti
0 oy
(25 puan) tarafından
Anlattığınız şey vajjnusmus değil. Siz bence psikolojik olarak kendnizi kasiyorsunuz sıkıyorsunuz ıslaklıkta olmayınca canınız yanıyor.  kafanizda bitirmeninz gerekiyor. Vajinusmus değilsiniz bence ama yine de rahatlamak için psikolojik danışman ya da bir kadin digumcuya muayene olabilirsiniz. Birde hangi sehirdesiniz acaba.
(3,102 puan) tarafından
İstanbul'dayım canım bilmiyorum ama çocuktan ekstra bu konu içinde gidemedim psikiatriye falan
(25 puan) tarafından
Ankarada olsan kadin digum için  doktor önerecektim  devlet hastanelerinde cinsel sağlık bölümü var  her hastanede var mu bilmiyorum ama ankarada şehir hastanesinde vardi. Eger varsa Bebek için gittiğinde bi bak bu konu içinde görüşebilir.sin. Psikiyatrdan  ziyade psikolaga gidip 4 yada 5 seansta durumu asabilirsin.
(3,102 puan) tarafından
Burda yok canım o bölüm ya olmazsa bir psikolog ile goruseyim birde jinekologa gideyim
0 oy
tarafından
Kayganlaştırıcı jel kullan onu denedin mı hiç 
(3,102 puan) tarafından
Hamileyim ama zararı olurmu

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 349 göst.
0 oy
3 cevap 267 göst.
21 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansevv04 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 436 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Glsm444 (309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,570 soru

23,885,167 cevap

321,540 kullanıcı

...