0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
evde kelebkler var  napabilirim bildiginiz bisi varmi yada ayni durumda olan

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güve mi? Bana da olmuştu ya nefret etmiştim baktım bakliyatlara falan içinde pamuk gibi şeyler vardı hepsini attım çöpe ne yapayım, öyle kurtuldum.
(353 puan) tarafından
bakliyatlara tuz koyunca girmiyo  her sene   bi donem oluyo bunlar ya
tarafından
Onu da yaptım sonradan ve çoğu şeyi buzdolabına kaldırdım zaten nem yüzünden... Birde lavanta kokusuna gelmiyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.
(353 puan) tarafından
peki tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Eczanelerde 3 aylık ilaç diye geçiyor ilaç var onu alıp evi ilacliyorsun hiç birşey kalmıyorgecennyil evimi istila ettiler kelebekler böcekler evim çok sıcak her bakliyatim kelebeklenmisti delirecektim artık eşim ilaçladi 15-20 gün etki etmedi gibi oldu sonra bir anda hepsi yok oldu ortadan 
(353 puan) tarafından
ilaclama zamani evden ayrıldınizmi
(7,436 puan) tarafından
Evet canım biz evde yoktuk zaten eşim ilaclayip çıkmış 6 saat falan yeterli oluyir
0 oy
tarafından
Önce kelebeklenmenin nedenini bulman lazım canım yoksa çoğalıyorlar engelleyemiyorsun. Genelde bakliyat, un bunlardan oluyor. Ben havalar ısınmaya başlayınca bütün bakliyatlarımı buzdolabına koyuyorum.
(353 puan) tarafından
hepsini buzdolabina koyamamki.sigmaz  b8 bakayim onlardan mi gelmis
0 oy
(376 puan) tarafından
Canım o illet bir durum ya. Bir kere bir bakliyat vb. Kurtlanıp kelebeklendi mi bir de geç farkedip çoğalmasına müsade ettiysen yandın. Kafanı kaldırdığında tavanda bile koza gibi kurt gibi görürsün :( boyuna peşine düşüp temizleyerek ilaçlayarak temizledik biz. Ama baya uğraştırdı. Şeker bakliyat un ne varsa yazın buzdolabında saklamanı öneririm. Baya yer kaplıyor ama başka yol bulamadım :( evimde serin yer de yok yazın her şeyi buzdolabına tıkıştırıyorum. 
(353 puan) tarafından
kontrol edeyim bi bakayim bakliyatlaar
0 oy
(128 puan) tarafından
Defne yapragı koyarsanz bakliyatlarnz kelebeklenmez

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 540 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
13 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hll_66 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 382 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,715 soru

24,020,126 cevap

328,189 kullanıcı

...