+1 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Cem.yine aynı yemio  bende artık kilo verim dedim yemedim baktım süzülüyor  ve yicem yine  kiloyu her türlü veiririm  ama cem yemediği için süt  artsın diye yemem lazım.  Ona bu kötülüğü yapamam ben onu düşünmezsem bu  hayatta kim düşünür ki ....

:/ 

Sağım solum  diken .!!

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Cem kim diyenler☺️☺️
tarafından
Dis mevzusu  varsa zordur kuzum benimkide 9 aylik agzina zorla sokuyorum  emiyo bide
tarafından
Dişleri  var ama o huy edindi sanrm bunu ya , inam ağzını acmio artık ben zorla açsam kilitlio  başını sandalyesine vurup duruo

Hatirlio  muisn senle göz kanal  tıkanıklığını  konstuk  bi ara o sağ gözü hala yaşarıyor  geçemedi bırakmışsa masaj  yapım  bende sert yapmaya korktum  ağlıcak  diye  1.5 ay sora 1 yasa basacak  ve geçmezse ameliyat:(
tarafından
Hatırlıyorum  kuzum demekki huy edindi yada gerçekten  istahi yok

Aaa geçmedimi ya bizimde olmuştu  bikez gecti bidahada olmadi şükür  bende masaj yapmıştım  gecti  demekki sizin düzelmedi
tarafından
Ya birde sol gözü  geçti  ama ağla ı der demez  gözü hemen yasaryo  sizinde öyle mi
tarafından
Bizim oyle degil valla
-Reklam-
0 oy
(1,805 puan) tarafından

Yaa çok yiyince cok sütün olmuoki cok su icmelisin bende dengeli beslenirsen hem cem doyar hem sen zayiflarsin 

Eminim yakin zamanda yemeye başlar 
tarafından
Dilek ama su icin de susamak lazım,  e ben tatlı tuzlu yemesem nasıl susicam ki , öteki türlü su ac karna midemi  bulandryo
(1,805 puan) tarafından
Yemeğini ye Canimin içi  aç  kalma tabiki
tarafından
Ah başkan ne olacak bizim halimiz  böyle yaa
(1,805 puan) tarafından
Kiz bişey olacağı yok eninde sonunda yiyecek merak etme
tarafından
Inşallah başkan yaaa
(1,805 puan) tarafından
Sevdiği biseyler olmalı  kahvalti da falan neler veriosun
tarafından
Hic agz8ni acmio ki  bisey vermiom artik

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 152 göst.
17 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busra_dilan (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
0 oy
28 cevap 1,714 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayramball27 (94 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,292 soru

24,109,420 cevap

332,882 kullanıcı

...