0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kendisi yada eş akrabasi bu durumda olanlar bilgi sahibi kimse var mı? Bayramin ikinci günü başladı bende öluyorum sanıyordum 2 dakika da bir çarpıntı heyecan endişe korku yaşadım en ama en çok yüksek heyecan ve çarpıntı yaptı günlerdir bu durumla bogusuyorum ne acı ki tansiyon hiç gelmedi bir anda dank etti aklıma sarımsak limon geldi de yedimde öyle rahatladım tansiyon hastasi miyim ben yani:( bu arada teyzem 30 yaşında kalp krizinden öldü annemde de tansiyon var babamda da vardı.  bende 30 yaşındayım korkuyorum 

1 cevap

0 oy
tarafından
Sürekli ölcmeniz lazim yüksek tansiyon hastasıyım sizin gibi oldum 1 ay önce ne yaptıysam ilaca ragmen düşmedi acillik oldum  yapılmayan tetkik kalmadı ama tansiyon bazen inatlaşabiliomuş 1 ay 18lerde sürdu tansiyonum eger şüpheniz var günde belirli aralıklarla ölçün bi doktara gösterin  o size ilaç verir ve altına yatan bi hastalık vardır 
tarafından
Teşekkür ederim peki sizin altta yatan sebep neydi.  Benim ki bariz belli eşimden gizli sigara içiyorum senelerdir gizli şeyler heyecan verir ya artık bu sene içinde ortaya çıktı bu heyecan haliyle kalp çarpıntısı yaptı. Devamında  siddetlendi aslında alışkındım gizli içmeye neden böyle oldu bir anda bilmiyorum. Çok kötüyüm.  Birde 4 sene önce kızıma hamileyken tansiyon çıkmıştı bende sigarayi bırakmıştım da. O zamandan mi kaldı dicem de sonrasında hiç tansiyonum yüksek çıkmamıştı 4 aydır böyleydim ama günde 1 defa oluyordu ve geçiyordu hemen bayramda da şiddetli sekilde nüksetti daha da geçmedi mahvoldum günlerdir.  Dahiliye ye randevu aldim m siz hangi bölüme gittiniz
tarafından
Ben kasik agrısiypa hastaneye gitmistim 4 sene önce meger böbreklerimde protein kaçagı diye hastalık varmış kna baglı yüksek tansiyon yaşıyorum  belki strese baglı olabilir sizinki  hamileliktede varmiş altında yatan bi sebep vardır tansiyon hastasıysanız inatlaşabiliyo tansiyoon
tarafından
Dahiliye bakar tansiyon için ben nefrolojiye gidiyorum
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 217 göst.
11 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Esraahsen25 (20 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 94 göst.
+2 oy
2 cevap 116 göst.
30 Mart 2025 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,031 puan) tarafından soruldu