0 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.ben beklenen adet gunum kan testi yaptırdım.beta hcg 1.20 çıktı.acildeki doktor gebelik yok dedi.ama önceki aylarda yaptirdigimda 0.001 falan çıkıyordu.yine bir umut belki geç döllenme olabilir diye düşünmüyor degilim.tecrubeli arkadaşlar böyle bişey başına gelen var mi

4 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kuzum referans 5 olmafığı sürece geblik yoktur 
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
5 üstü gebelik doktor da yok dedi ise yoktur ama inşallah mucize olur 
0 oy
(954 puan) tarafından
5 i geçmesi gerekiyor gebelik oluşması için. Çünkü 5 e kadar normal sayılıyor her değer
(1 puan) tarafından
Hepinize teşekkür ederim kizlar hemen cevap yazmışsınız çok sağolun ❤️adet olmadığım için yarın sağlık ocağına gideceğim.bu ay yumurtlama gününden sonra pembe akıntım olmuştu ben o onu yerleşme kanaması sanmıştım  belki tekrarlarlar kan testini.
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Selam seni umutlandırmaknistemem ama arkadaşım in 2 yedi şimdi kızı 2 yasinda
(1 puan) tarafından
Merhaba bugün sağlık ocağına gittim bana aile hekimim kan tahlilini çok erken yaptığımı söyledi.en az bir hafta geçmesi gerekiyor adet tarihinin üzerinden doğru değer alabilmek için dedi.o yüzden pazartesi günü tekrrar kan tahlili yaptıracağım.insallah vardır.hayirlisi olsun.tesrkkur ederim cevabın için canım.arkadasinin değeri 2.00 miydi.
(9,232 puan) tarafından
Ewet canim ... Bekle bakalım şahsen ben adete iki gün kala 293 sonucu gördüm geç döllenme olabilir

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 212 göst.
+1 oy
5 cevap 122 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Yasminsena (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler