0 oy
405 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (79 puan) tarafından
Çok korkuyor her şeyden sesler,oyuncaklar her seyden ama.her seyden 17 aylık ne yapacağımı bilmiyorum

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biseyden etkilenmiş olabilir mi yüksek sesle tartışma kavga vs
(79 puan) tarafından
Kızımla ben yaşıyoruz canım kavga hiç görmedi hayatında
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Kiz bnmkide ole ya odu kopuyor alkis yapiyoruz gozler kipir kipir korkuyo 8 aylik
(79 puan) tarafından
Ya demek normal
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Önvelikli olrak bu korku ne zaman hanhi aşamada başlafı onı bulmalıaın daha sonrada bunun üzerinde durmalısın ani öfkeai yada korkuları en çok ne tetikliyor 
(79 puan) tarafından
Doğduğundan beri öyle
(5,327 puan) tarafından
Benim oğlan babası sesli  hapşurduğunda korkardı  daha sonra alıştırdık ama sizin ki öyle ise bilemedim  sesiz ortamlarda durmamaya bakın sokağa çıkın arab gürltüsü sokak gürltüsü olan yerlerde durun düzelir inşallah
0 oy
(195 puan) tarafından
Benimki de 22 aylık aynı .Zil sesinden bile korkuyo düşün:)Onu tam alastirdim diyorum yine korkuyo:)
(79 puan) tarafından
Demek hepsi ayni
(195 puan) tarafından
Galiba.Zamanla alisacaklar.Rabbim korusun onları..
0 oy
(501 puan) tarafından
Dönemsel olabilir benm kızımda da vardı bir dönem,biraz takip edin eğer geçmezse bı çocuk psikologuna gostermenizde fayda var
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Hamileyken bir korku siddet yasadiniz mi? 
(79 puan) tarafından
Hayır sakin geçti
(2,385 puan) tarafından
Belkide normaldir hani bebekler en.ufak birseyde sicrarlar ya.
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaşında asla tek bahçe ye çıkmaz tuvalete bile gitmez korkak ben napicam bilmiyorum
0 oy
(979 puan) tarafından
Bnim oglum 3yasnda o ble hrsydn korkuyo. En ufak bsy de aglyo. Hmen yanıma glyo.eltmin cocugu  glip vuruyor itiyor yada bsy sylese hemen aglyr. Karsılık vermyr
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Ev çok sessiz olunca normaldir tv acın arada sesler olsun alışkın değildir patırtıya ilk çocuksa bi de
0 oy
tarafından
Canm pandemiden dolayi cicuklarimi maaleswf ortamlara sokmayip evde oturmamizdan kaynakli .
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Sürekli oku üfle canım 
0 oy
tarafından
Üstüne fazla titreme korktuğu şeyle bır defa fılan yuzleşsin korkma kızım bişey yok gibi şeyler söylersen psikolojik olarak daha çok korkabilir sakın ol bişey olmamış gibi davran mesela korkuttuğu oyuncağı eline aldığında fln 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 527 göst.
0 oy
8 cevap 368 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 529 göst.
0 oy
12 cevap 767 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler