+1 oy
597 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Evleneli 4 sene oluyo birkere bile babam beni aramadı nasılsın kızım diye. Hep ben arıyorum hep ben. Annemi hic saymıyorum bile üvey annem hep zaten o evden gitmemi istemişti istedigi de oldu sırf ondan kurtulmak icin 20 yasinda evlendim çok sukur ki mutluyum ama. Şimdi 3 aylık hamileyim ablam filan aramiş soylemis hamile oldugumu ama babam hic arayip sormadi gozunuz aydin falan diye hep benden bekliyolar. Bayramda aradim en son babamı, cok beklediler hamileyim dememi ama hicbirsey demedim bilerek yani siz olsaniz ne yapardiniz. Bir yanda uvey anne bir yanda arayip sormayan bir baba dusundukce kafayi yiyorum bildiginiz gibi degil 

8 Cevaplar

0 oy
(3,172 puan) tarafından
Benim babamda aramaz ben ararım arada hamile olduğumda da aramadı ama böyle şeyler konuşulmaz ayıptır babamla aramızda mesafe var her zaman ama bilirim beni sevdiğini sorun etmem
(8,779 puan) tarafından
Ay ben kendi fikrimi paylaştım diye linç yiyorum kafayimi yediniz siz ya allah akıl fikir versin hayırlı geceler daha bisey yazmak istemiyorum lütfen sizde yazmayin
(8,779 puan) tarafından
@Ghost seni ilgilendiren bisey yok sen işine bak.
tarafından
Tabi canım sen emret yeter ki jfkfkfkfmfk
(3,172 puan) tarafından
Ayy ben mi sert çıktım noldu valla kötü bir şey demedim yazıdan şert mi anlaşılıyor anlamadım kizlar normal demeye çalıştım yani kusura bakmayın
tarafından
Yok canım sen değil mizgin nfjfkf
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baban hep mı ilgisizdi üvey annenin parmağımı var acaba günahını da almiyim kadının, babanın içinden gelse dinlemez kimseyi ama çoğu insan belli edemez sevdiğini 
(24 puan) tarafından
Evet onun parmagi var kız cocuklarini zaten sevmezdi konusmamizi istemiyo sanirim .Onceden oyle degildi babam evlendikten sonra boyle oldu. Bir kizim daha var samsuna bi isi dustu de oyle kapidan gordu gitti kizimi o kadar. 4 senenin 4ude geldi bu tarafa ama birkere bile evime gelip cay icmedi yani benimde zoruma gidiyo
0 oy
(54,507 puan) tarafından
esinle mutluysan bunlara takilma. babamla aram iyi olmasina ragmen kapimdan gectigi halde zile basmaz. yemege çağırırım gelmez. sende kurma kafanda bebegine odaklan canim
(24 puan) tarafından
Evet mutluyum cok sukur tek umudum o zaten. Teşekkur ederim
0 oy
tarafından
Benim babam da hamileyken oyle aramazdi arasa da lafi bile gecmezdi hamileligimin. Şimdi her gun goruntulu ariyo açıyorum önce torunumu goster diyo uyudugu zaman da uyaninca ara diye kapatiyo bebebgin dogsun arar o zaman torun sevgisi cok baska gercekten
(24 puan) tarafından
Inşallah dedigin gibi olur çok tesekkur ederim
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Herkesin iliskisi farkli kuzum onceden nasildii onemli olan o sonradan mi degisti yani.

Bnm babamda bir gun konusmasam rahat edememem. Hastalik gecirdi oncesindede oyleydik simidde. Simdi aramasa kesin darildi biaeye derim anlarim. Ama senn fark var mi ina bak. Hep ayniysa takmaa 
0 oy
(537 puan) tarafından
Benim baba denecek insan arar ama her aradiginda para ister yok desem bağırır yüzüme kapatır aramasa daha iyi 
0 oy
(7,577 puan) tarafından
Sevgisinden eminsen takılma aramasına benim babam da kırk yılda bir arar kapımın önünden geçer napıyon kızım demez kızdığım zamansa siz iyi olun iyi olduğunu biliyim benim için yeter der çoğu babalar sevgisini pek belli etmez benim babam evlendikten sonra belli etmeyi kesti herkes yuvasında huzurlu olsun der
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Annem anası olmayanın babası olmaz der belki annen olsaydı babanin yanında kızını ara hayırlı olsun de falan filan ama üvey anne işte pek böyle şeyleri düşünmez düşünsede hadi kızını ara demez bence 
(24 puan) tarafından
Evet kesinlikle ondan kaynaklı aramiyor sormuyor.o kadin zaten sevmezdi kız çocuklarini ben evlendikten sonra da kac kere dedikodumu falan cikardi cok sinir bozucu birsey ya Allah kimseyi annesiz babasız birakmasın birinden biri eksik olunca olmuyo gercekten

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,121 göst.
11 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 887 göst.
0 oy
12 cevap 557 göst.
0 oy
5 cevap 444 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2801 (882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,572 soru

24,388,000 cevap

349,112 kullanıcı

...