0 oy
627 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Çocuğumla dışarıdan gelmiştik, eşim bahçedeydi çocuğu döverken yakaladım araya girdim bana da vurdu. Çok sinirlisin lütfen böyle yapma o küçük bir çocuk söz dinlemiyor anlatmak gerekiyor lütfen dövme dedim bana da hafifçe vurdu sonra çocuğu ittirdi çocuğu bir kenarda sakinleştirirken elinde hortumla ikimizi de ıslattı çocuğum çok ağladı çok ağırıma gitti, polise şikayet etmek istiyorum 

13 Cevaplar

+1 oy
(3,454 puan) tarafından
Eşinin yaptığı çok yanlış hele bir çocuğu dövmek... Bir kadına el kaldırmak... Normalde çocuğunuza nasıl davranıyor
(10 puan) tarafından
Böyle değildi azarlıyordu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurban olduğum Rabbim onu çocuğun saçına muhtaç etseydi görürdü gününü gücü o çocuğami yetmiş man.yak 
(10 puan) tarafından
Çok içim yanıyor babam kanser hastası ölüm döşeğinde bu zamanda bana bunlar yapılıyor çocuğuma bunlar yapılıyor Allahım sen gör kurban olduğum Allahım
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Akli dengesi yerinde değil mi?

Öz çocuğu değil heralde 

Elleri kırılsın şikayet et tabiki de bi yapan bi daha yapar lanetli şey 
(10 puan) tarafından
Öz çocuğu maalesef çocuğumun saçının 1 teline muhtaç kalsın da sürüm sürüm sürünsün
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe ya gene iyi güzel uyarmışsın ben ortalığı yıkardım 
(10 puan) tarafından
Şiddeti arttıracak diye korktum mecburen sakinleştirmek zorunda kaldım
tarafından
Ne zor bir durum Allah yardımcın olsun  :(
0 oy
tarafından
Şikayet et bence neden vakit kaybediyorsun şikayet etmedigin sürece devami gelir şiddete sabrınız olmasin
(10 puan) tarafından
Şok oldum açıkçası
0 oy
tarafından
Ruh hastasimi bu iskence yapar gibi dovup sonra islatmak nedir o hortumu alip sokacan bi tarafina 
(10 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Manyak mı o  baba olacak bide yazık gunah ya dışarda kedi evde aslan olanlardan 
(10 puan) tarafından
Aynen dışarıda kedi içeride böyle yaptı Allahım yanına bırakmasın
0 oy
tarafından
O hortumu alır bi tarafına monte ederim onun. O kim köpek benim çocuğumu dövücek. 
(10 puan) tarafından
Aynen çocuğumu koruyamadım kendimi koruyamadım
0 oy
(163,375 puan) tarafından
gunahsiz cocuga vurulurmu hic ay kiyamam
(10 puan) tarafından
İnsan olan vurmaz maalesef bu yüzünü de gördüm
0 oy
(487 puan) tarafından

Allahim nefret ediyorum çocuğa yaşlıya kadına şiddetten küçücük çocuktan büyük büyük beklentisi olan koca insanlara bu yptiginin ne kadar yanlis oldugunuda aynı öyle vura vura ıslata ıslata anlatmak gerekiyo işte:angry:  Tabiki şikayet et bir daha asla böyle birşeye cesaret edemesin

(10 puan) tarafından
Edeceğim
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Allah onu bildiği gibi etsin ya 
0 oy
tarafından
Sessiz kalırsan devamı gelir 
0 oy
tarafından
Bencede et şikayet ıslatmak nedir yaa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 549 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Blanca (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,588 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2oglanannesiii (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,907 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 903 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,047 soru

24,081,038 cevap

331,210 kullanıcı

...