0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
2 yasinda oglum surekli agliyo surekli ya evde durmuyo disari cikariyorm oyuncklari fln bez seriyorm otrup oylanayalm diye yok ya yola gidiyo tam elinden tutup gezdriyorm yine agliyo eve grmk istemiyo kendini yerlere atiyo hic bsy de yemiyo gunu hep aglamakli geciyo ya ve ben hamileyim artk son gunlerim ya dayanamiyorm

5 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Bisiklet al belki sever
(33 puan) tarafından
Nasl bu ayicikli arkadan itirmelimi
(2,350 puan) tarafından
Kendisi surebilirse ondan al yok dersen itirmeliden al hem onu kendi sürer hem itersn
-Reklam-
0 oy
(5,432 puan) tarafından
2 yaş sendromu büyük ihtimal 
(33 puan) tarafından
Btsin  artk kac aydr boylr ya karnim burnumda ugrasack.halim.kalmdi
(5,432 puan) tarafından
Bırakın istediği kadar ağlasın hiç hayır demeyin yapmayın demeyin kısıtlamayin daha çok hircinlasir enerjini boşaltması gerekiyor hamilesiniz zor bir dönem sizin için ama sabır
(33 puan) tarafından
Ama sanki etini kesiyolar gbi agliyo ya dayanamiyorm son gunlerim artk sinir oluyorm bebkte karnimda sertlesiyo agrim oluyo npcm blmiyorm
(5,432 puan) tarafından
Üzme kendini akşamları çocuğu eşine ver kendine zaman ayir yürüyüş yap sana iyi gelir kafanı dinlersin biraz
0 oy
(78 puan) tarafından
Kesin çözüm için pedagog öneririm şahsen ben
(33 puan) tarafından
Bi arastraum ya
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Seninki kadar olmasada bizimkide ayni canim uzme kendini, 2 yas sendorumu evde kucuk bir ergen dolasiyor resmen. Sabir hepsi gececek
(6,973 puan) tarafından
Oyuncaklarinin birazini kaldir, ozlesin. Farkli aktiviteler sunmaya calis, toprakla oynasin, cimende yuvarlansin,kagit kalem ver eline cizsin. Çocuk buyuyor artik, farkinda cogu seyin ve ifade etmeye çalışıyor. Zor evet bazen bende cok sinirleniyorim ama cocuk iate napacaksin..
(33 puan) tarafından
Dediklern hepsini yapiyorm ama yok bu btek yolda sureklu.surekki gezmk istiyo gezdrym tam ama hep gezmk istiyo eve grmk istemiyo
(6,973 puan) tarafından
Bende eve zor sokuyorum, sana mamma yaptim yiyelim, yarin yinr geliriz diye diye bi sekilde ikna oluyor
(33 puan) tarafından
Yok ya ne yapsn olmuyo
(6,973 puan) tarafından
Babasiyla termosa cay koyduk parkta iciyoruz cayi, dusun yâni su an :D
0 oy
(53,935 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canım arkadasimin oglu oyle aglamiyo ama hic durmuyo çocuk oturma özelliği yok
(33 puan) tarafından
Buda otrmuyo yaa

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 751 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hasret12323 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 409 göst.
0 oy
7 cevap 318 göst.