0 oy
361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (394 puan) tarafından
Ya biz altlı üstlü oturuypruz o aşağıda yemek yapar biz iner yeriz bende yemeklerin yanında pilav makarna salata yaparım bugünde benim canım etli bezelye yemeği istedi kaynanama sordum bugün yemek yaoucanmı he yapicam nohut yapicam dedi bende benim canım bezelye yemeği istiyor marketten alıp geliyim de biraz yukarda yapıyım dedim ya ben burda nohut yapicam diyorum bezelyeyide yarın yaparız dedi . Ben kendi evimde bişey yapmicam mı ya sanane yaaa sende istedinmi hemen olsun istiyosun dedi tamam nohutını sen ye ben yemicem bişey dedim çıktım yukarı 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Niye soruyorsun ki canin cektiyse yap gitsin
(394 puan) tarafından
Yaptığım zaman laf soyluyo bana neden yaptın evde yemek varken diyo.
(848 puan) tarafından
Ohooo o ne karışıyor ya, canın istemiş elbette yaparsın o kim oluyor.? Çok müsade etme karışmasına söylensin dursun.
tarafından
Evinede yapılan şeylere mudahale ettirme canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım kaynanana söyleyeceğine eşine söyle gelirken bezelye al canım istedi bugün yukarda yapip yiyelim diye kaynanada biz inmeyeceğiz dersin
(394 puan) tarafından
Eşimde kaynanamın lafına bakıyo yarın dediyse yarın yaparsınız dedi
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Yap ye canım afiyet olsun
(394 puan) tarafından
Olmuyo işte yapicam laf yicem
0 oy
(874 puan) tarafından
Kız hazır aşçı bulmuşsun daha ne istiyosun. Canın bişey isteyincede izin almana gerek mi var yap ye akşamda biraz atıştırırsın canım istemiyo der kalkarsın. 
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Koy ocağa yap gitsin canm bu kayinvalideler neden gelinlere tersler
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Iyi demissin o ona yeter.
0 oy
tarafından
Ona  demeden al yap ye
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Neden beraber yemek zorundasınız ki onun evi ayrı senin evin ayrı insan eşiyle başbaşa yemek ister kendi mutfağında yemek yapmak ister 
0 oy
(78 puan) tarafından
Derhal bu alışkanlığı bırakın. Ayrı evlerde oturup aynı evde yemek yemek ne alaka ? Onun evinde olan nohut tabi ki senin evinde değil ama o öyle olduğunu fark edememiş. Sen ufaktan başla komple bırak. Herkes kendi istediği gibi yesin içsin yaşasın. Yoksa ilerde daha büyük tavizler ister benden söylemesi
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Hiç ugrasama ne istiyorsan yap  .gelir gideri ayrı olup hala birlikte yiyenleri anlamıyorum azıcık asım kaygısız basimkimsenin dirdirini cekemem
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Sorma danışma yap ye gitsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 215 göst.
14 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sinemsi48 (40 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 324 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kalbinur0703 (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 210 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (729 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 755 göst.
24 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,798 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,544 soru

24,073,603 cevap

330,812 kullanıcı

...