0 oy
1,152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar burda acılan postlara kimin actigina bakarak mi cevap veriyorsunuz yoksa soruya gore mi ben hic bakmiyorum kimin sorduguna bildigim birşeyse ya da psikolojim müsaitse cevap veriyorum:D

Peki ya sizler??

37 Cevaplar

0 oy
(18,545 puan) tarafından
Biri var hiç cevap vermem geri kalanına bakarım vereceğim cevabı yazan varsa cevap vermem 
tarafından
Iyiymis cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben hâlâ kimseye tanımıyorum çok isimlere dikkat etmedigimden
tarafından
Evet vnm olabilir
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Aynen öle bazı kisile aşina oluyor tanıdık gibi geliyor ama bilgim varsa dönerim yoksa hepsine yazmam
tarafından
Bende bildiklerime yazarim
0 oy
(843 puan) tarafından
Benim bilgim varsa veriyorim bazen okuyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum vermiyorim cevap ama burda bir kaç kişi sağolsun ayrımcılık yapmadan her yoruma cevap veriyor hoşuma gidiyor hiç boş geçmeyip fikri varsa yoksa yazıyorlar 
tarafından
Aynen
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Bı kaç kışı haric herkese yaziyorum:D

tarafından
Acaba kim:D
0 oy
(7,293 puan) tarafından
Isimlere bakmıyorum valla sorunun cevabı bildiğim birşeyse saçma sapan gelmediyse cevap veriyorum 
0 oy
tarafından
Tabikide adamina gore degl bildigim biseyse eger cevap veriyorm kimseyle grup felannda degilim ama sevdigim bi kac kisi var daha dogrusu ayni kafa yapumiz uyan yorumlarini begendigim diyim daha dogru olur 
tarafından
Bnimde sevdiklerim var
0 oy
tarafından
Ben bilgim varsa hepsine cevap veriyorum;))
tarafından
Bnde;)
0 oy
tarafından

Valla bazıları bilerek milleti tersliyo stres atmak için kullanıyorlar :D

tarafından
Aynn oyle tiplerde var
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Ben bakiyorum cunku yorum yapmak istemedigim kisiler oldugu icin:D muhabbetime gorede yorum daki sevgi sözcüklerimin yogunlugu değişir canim 
tarafından
Ooo :))
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben hıc bakmıyorum sadece bi kaç kişi var dikkat çeken onları tanıdım için cvp veriyorum canım hatta Bi kere tanıdım arkadaşla tartıştık sonra ikimizde fotoları görünce şok olduk ☺️
tarafından
:D buyuk şok  hemde
(4,061 puan) tarafından
Sorma valla ☺️
0 oy
tarafından
Soru ilgimi çekerse giriyorum .. nicklere bile bakmıyorum kim ne açmış onada bakmiyorum sonuçta kimseyi tanımıyorum 
tarafından
Aynn oyle
0 oy
(163,444 puan) tarafından
bende ayrim yapmaya basladim artik
tarafından
Ben hic yapamiyorum ya tartışmadım kimseyle ondan sanırım
(163,444 puan) tarafından
bende tartismam ama bela geliyom demiyo bazen cidden durduk yere gelip satasanlar oluyo dun aksam rahimeye yazanlar gibi
tarafından
Ne yazdılar kiz hic haberim yok
0 oy
tarafından
Biliyorsam cevap veririm bilmiyorsam vermem
tarafından
Bu  karar basit diyosun yani:D
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Ben yeni üyeyim post açtığım zaman fazlasıyla görülme oluyor ama cwp veren yok demek ki kişiye göre muamele ediyorlar 
tarafından
Bazen belkide
0 oy
(207 puan) tarafından

Ben post başlığına bakarım sonrada cevaplara bakarım eğer benim yapacağım yorumun aynısı varsa hiç cevap yazmam, gerek yok :) ama asla isme bakmam zaten yüzlerce kişinin isminide aklımda tutamam, tutabilsem bile asla öyle ayrımcılık yapmam tarzım değildir :D

tarafından
Bnde yapamiyorum:)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 865 göst.
7 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde 2 paşa annesi ♡♡ (457 puan) tarafından soruldu
+3 oy
1 cevap 356 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde E D E 0434... (1,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
29 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Annesininkizi (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,411 göst.
24 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,262 soru

24,109,143 cevap

332,858 kullanıcı

...