0 oy
679 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Bir yaşına geldi ve çok degsiti iki dakika durmazmi yok sabah dörtte ayakta yemek yedirmek çile oldu tukuruyor hepsini oynatarak zor yediriyorum iki dakika lavaboya gdiemiyorum ağlıyor baş bas bağırıyor kendine vuruyor bana vuruyor saçlarımı yoluyor ısırıyor ne oldu benim kızıma çok usluydu

11 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından

Hepsi kucukkendi :Dbizde oleydik büyüdükçe çok huy degistiriyolar:D

(2,350 puan) tarafından
Çok üzülüyorum sürekli sinirli agliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çokmu sevdinz acaba her ağladığında her istedgnimi yaptnz acaba 1 yasnda olsada cocuklar anliyo biliyo 
(2,350 puan) tarafından
Galiba ama büyüyor değişiyor
tarafından
Benim 3 tne olunca benim basma gelmedi agladgindada canı yanmadgi sürece susturmak icn uğraşmadım git odaya agla derim hemen susarlar
(2,350 puan) tarafından
Kız daha küçük nasıl dim git diye bana ihtiyacı var ben yapamam oyle
tarafından
Şimdi dgl zatan 2bucuk olunca
0 oy
tarafından
Cnm bnm kızım da öyle ama oyun oynar kendi kendine.benle de oynar.youtube dan şarkı açarım dinler.tv ye bağlı olarak.egitici oyuncaklar alabilirsin
(2,350 puan) tarafından
TV'den de açıyorum televizyona vuruyor
tarafından
Vay niye sinirleniyor kaynağına bakmak gerek.
(2,350 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum herşeye sinirli
(1,499 puan) tarafından
Kansızlık var mı canım kızın da kansızlık ta aşırı sinir yapıyormuş bebeklerde
(2,350 puan) tarafından
Kuzu bilmiyorm doğum günü vr ondan sonra doktora gidicez baktircam valla herseyine
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Benim oğlumda 2 yaşında doğum gününden sonra bi değişti ergen oldu resmen  Allah'ım nasıl zor bi bebek anlatamam
(2,350 puan) tarafından
Ergenmi :)
(10,885 puan) tarafından
Yoğğ 2 yaşındaa
0 oy
(181 puan) tarafından
10-24 ay arası çocuklar anne kendini terk edecek sanır ve ayrılık kaygısı yaşar siz odadan çıktığınzda o yüzden ağlıyor büyük ihtimalle. Bu süreç çocuğun kişiliği ve sağlıklı bağlanma geçirmesi için önemli bir dönem gelişim psikolojisine göre ama süreci nasıl sağlıklı atlatablrz araştırmk lazım 
(2,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Belli bi donem hepsinde oluyo ama o sureci yönetmek önemli..cnku iyi yönetemezsen o süreç daha da uzuyo..bizimki de yapıyordu ama bn hep ilgisini dagittum yapma fln demedim..yapma dedikce daha cok yapiyo cbku..agladgnda hmn onun hosuna gitck bisey teklif edip o agladigi seyi unuttrdm..buarda ona zarar vermeyen cogu seyi istedgnde verrm cok kisitlayici degilim..ole olunca bisey vermynce o da cok tepki vermiyo artik..en keskin tepkimi vurdgnda veriyorum anliyo cbku normalde cok kizmam
(2,350 puan) tarafından
Hayır diyorum canım kızmıyorum gel gidelim dışarı çıkalım mı yemek yiyelim bak bebek var diyorum dikkatini dağıtıyorum bsy istediginde kisitlamiyorum seviyorum ilgi gösteriyorum müzik açıp kucağıma alıp dans ediyorum ama hemen sıkılp sinirleniyor
(3,074 puan) tarafından
Ona degisik aktiviteler de bulabilirsin cnm..mesela bizmki 20 aylik ve parmak boyama cok sever..boyama kitabi al cnm orda hayvanlari fln gorur sever belki..legolarla oynayabilir..cıkana keceli kalemler var ondan al boyama yapsin..ya da hikaye kitaplari al berabet okuyun..bizimki en cok bunlark seviyo cnku
0 oy
(163,356 puan) tarafından
1 yas sendromu baslamis
(2,350 puan) tarafından
Galiba 18 lik aplam :)
0 oy
tarafından
Benimkide aynı durumda 19 aylık hep kucakta
(2,350 puan) tarafından
Geçecek inşallah canm bizde rahat edicez
0 oy
(969 puan) tarafından
Bizim ki 9 aylik oyle kucaga aliyosun hala boynuna sariliyo kaldir dye hep ayakta gezecek annem Allah g*t vermis otur der cok gulerim
0 oy
(973 puan) tarafından
Bizde de bi tane var hiç sorma bacım daha maf etmis beni sinirden stresten hasta olacam ne bi dk duruyor ne yemek yiyor yapma diyorsun yapiyor dur diyorsun durmuyor daha delirmisim 
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Benimki de 1 yaşında bu saydıkların yok ama ben odadan çıkınca haykırırcasına ağlıyo emekleyerek peşimden koşuyo 2 hafta olcak bu haldeyiz. Babasına da aynı şeyi yapıyo odadsn çıkarken koşa koşa gidiyo peşinden ağlıyo. Sakinleştirip burdayım yanındayım biyere gitmiyorum mutfagımıza gidiyorum diyip onuda alıp gidiyorum sonra benim oldugum yerde oynuyo oyununu. Yemeklerini oyun şeklinde yedirmem güzel bişey tv karşısında yedirmektense. Benimki de illa elinde bi oyuncak olcak mama sandalyesinde onla oynayarak yicek. Bazen vurma hareketi yapıyo kucagımızdayken ben kaşlarımı çatıp hayır kimseye vurulmaz diyorum anlıyo bidaha yapmıyo o an. Eline bişey verince yemiyo oynuyo yere atıyo bende yemek atılmaz annecim günah olur yemek yenir diyorum bir atıyo iki atıyo üçüncüde atmıyo. Sakince ve dogruyu gösterip öğreterek anlatmak gerek, zor sabır işi ama onlar çok zeki anlıcaklardır

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 656 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 901 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,469,562 soru

24,074,002 cevap

330,823 kullanıcı

...