0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,233 puan) tarafından
Artık wc den tiksindim. İlaçlar sadece on gün idare etti beni tuvalet yapmak bukadar zor olamaz ya.resmen vajinal sanci çekiyorum kalp gibi atıyor her seferinde. Böyle olup ilaçsız iyileşen oldumu. Wc ye gitmekten gece uyuyamaz oldum.gittigimdede keşke tuvaletim olsada yapsam hep var hiissi başka bişey yok.

7 Cevaplar

0 oy
(1,689 puan) tarafından
İdrar kültürü verdin mi canım.. Ben 3 aylıkken olmuşum.. Şuan 30 yaşındayım hala devam ediyor.. Hiç geçmedi malesef 
(9,233 puan) tarafından
Vermem mi hemen antibiyotik başladı içtim rahatladım ilaç bittti onngun daha rahattım ama gene başladı.aglicam artık çok yüksek çıkıyor değerler neden böyle bilmiyorum ama antibiyotik geçirmiyirsa bu neyle gececek
(1,689 puan) tarafından
Kuzum idrar tahlili ve kültürü farklı şeyler.. Kültür idrarırın başını tuvalete yapıyorsun, ortasını kaba yapıyorsun, sonunu yine tuvalete yapıyorsun.. Bu şekilde yapılıyor.. Hangi antibiyotik vücuduna daha iyi geliyor onu araştırıyorlar.. Eğer imkanın varsa özelde yaptırmanı tavsiye ederim.. Hamile falan değilsen maydanoz suyunun iyi geldiğini çok söylüyorlar ama bana hiç fayda etmedi.. Onun dışında günlük pet kullanıyorsan kullanma.. Mutlaka pamuklu çamaşır giy ve günde en az 3  defa değiştir.. Yaz kış ayağında terlik olsun mutlaka.. Belini kasıklarını ve ayaklarını her zaman sıcak tutmaya çalış.. Seni çok iyi anlıyorum.. 30 senedir yaşıyorum aynı sıkıntıyı.. Bir de yine hamile ve emzirme döneminde değilsen Piyeloseptyl diye bir ilaç var kullandın mı bilmiyorum ama bu ilaç da çok iyi.. Reçetesiz de satın alabiliyorsun.. Allah şifa versin inşallah canım benim
-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından
Kesinlikle üroloji bölümüne gitmende fayda var canım. Sistit tekrarı sıkıntı diye biliyorum. Bende sürekli oluyordu. Böbrek üstü kisti çıktı ve baya büyümüştü. Ameliyat olmam gerekti. Seninki öyle olacak değil tabi ki.

Allah şifa versin. Ağrısı sancısı gerçekten cok zor 
0 oy
tarafından
Ay ben aylarca çektim çok kötü birşey ilact kullanmadım çünkü hastalık değil sandım aylarca çektim kendiliğinden geçti sonra
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Hamile değilseniz adaçayı için ve taharetlenin onunla enfeksiyon vardir
0 oy
(876 puan) tarafından
Maydonoz suyu iç ben onunla kurtuldum. Ama hamileysen içme düşük yapabilir 
0 oy
tarafından
Taharetlenirken sirkeli su kullan ben cok faydasini gordum ve bunun en buyuk ilaci bol bol su icmek su icmezsen biraz zor kurtulursun 
0 oy
tarafından
1 buçuk ay çektim maf oldum canım ürolojiye gittim temiz çıktı ama kesinlikle ürolojiye git

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,872 cevap

333,275 kullanıcı

...