0 oy
1,031 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben birlik duruyorum kucuk gorumcemin kocasi adam 40 yasinda ben 22 hep beraber yemek yiyoduk kaynanamda hizmet ediyodu benm 1yasinda oglum var ben olmadan kjmsede durmuyo hep kucakta durur

Kaynanama kac kez dedim anne sen birak ben yapaym yok bebege bak sen dedi

Sonra o adam dediki azda gelin hizmet etsin

Buyuk gorumcemde dediki eniştem hakli

Ben az hizmet ettm sonra eşim digr   odadaydi  ben cikip hava almak istyorum dedim birlik dedigm alt ust duruyoz qma cogunlk kaynanamdayz

Neyse cktik eesime anlattm esim dediki cevabni verseydin buyuk diye saygszlk etmek istemedm dedim ama esim dediki ben senden memnunum herkes kendine baksin dedi

Ben yinede sinirden agladim kalbm cok krildi o lafa

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
O adam kim köpek 
-Reklam-
0 oy
(736 puan) tarafından
Eşinde ne güzel arkanda duruyorsa bence birdaha böyle birşey olursa uygun bi dille üslubunu bozmadan lafını sok yoksa sen susa susa iyice tepene binerler daha çok dolar için 
0 oy
tarafından
Senin alınganlık anına gelmiş canım salla gtsin . Kocana ak gerisi tınımını 
0 oy
tarafından
Sizin hizmet etme gibi zorunluluğunuz dinen zaten yok niye kendinizi mecburmus gibi hissediyorsunuz ki Allah rızası için yapmışsınız başka ama enişte laf etmesin diye niye kendinizi üzüyorsunz lafını verseydin. Bizde gelin Allah in emaneti sizde kölesi olarak görülüyorsa cahiliye döneminden henüz Çıkamamışsiniz deseydin.Gelin yardım ederse lütuftur adamlara bak bedava köle gözüyle görüyorlar Allah akıl fikir versin 
0 oy
tarafından
Böyle karı muhabbeti yapan herşeye  atlayan erkeklerden nefret ediyorum 
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Karisi yapsın birazda madem öyle 
0 oy
tarafından
Ya bir erkegin baskasinin karisina karismasi bana cok sacma geliyor o senin kaynin bile degil hani abi gibi goruyor kendini desem. Eniste yani sanane sapik misin sen sana ne 
0 oy
tarafından
Ben olsaydım direk cevabını verirdim benm çocuk var siz niye bostasiniz siz kalkıp el atın derdim ne hatlerine yaaa
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Böyle adamlara sınır oluyorum öküz sanane bebeği olan insandan h8zmetmi beklenir ne vijdansizlar benim kizim da kimsede durmuyor ağlıyor insan yapacağını yapar zaten 
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Gorumcene anan sana da hizmet ediyor farkındaysan deseydin 
0 oy
(874 puan) tarafından
Saygısızlık yapan o boşver. Laf istemiş onun canı. Susma bidaha böyle bi durumda çünkü sen kalp kırmak istemedikçe senin kalbin kırılır kaldi ki kocan senin yanında. Hizmet etmek zorundada değilsin. 
0 oy
tarafından
Keske agzinin payini verseydin sessiz kalinca daha cok soyluyo boyleleri saygiyi falan hak etmiyo herseyin bi adabı var eniste kim kopek karisiyo yani
0 oy
(714 puan) tarafından
Eşin ne güzel söylemiş ben senden memnunum diye kim ne derse bu saatten sonra ver cewabini altta kalma

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 613 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 301 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,945 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 412 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elif2512 (3,074 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,275 soru

24,083,898 cevap

331,353 kullanıcı

...