+2 oy
1,016 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kemoterapiye basliyacaklar 2,5 gun hastanede yatacakmisim ilk alacagim icin sonrakiler evde olacakmis cok zor agir birseymi acaba? Bilenler bilgilendirebilirmi acaba

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzel arkadaşım benim güçlü kardeşim eminim sen hepsinin üstesinden gelip buraya ben kanseri yendiiiiim diye post açacaksın önceki postunu ilk okuduğumda da üzüldüm şimdi tekrar okudum yine gözlerim doldu ama ben eminim sen başaracaksın inşallah bütün tedavi süreci kolay ve güzel geçer Rabbim sana ve bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömür versin ❤️
tarafından
Amin ablaa cok tesekkur ederim insallah o postu acmayi nasip eder rabbim
tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzucum babamin 16 santim tümorü vardi .İlk kemoterapi biraz zor gecti .Onun sebebi de agrilari vardi asiri .Ama sana cok guzel bir haber vereyim .Babam moral sayesinde cok sukur iyilesti :) biz destek olduk hep.Onu uzen insanlardan uzak durmasini sagladik.Telefonlara bakmadi bir sure .İnternette gezinmedi.Gezdirdik onu :) saglikli beslenmesini sagladik .Moral tabi ki cok onemli .Babamin durumu asiri agirdi .Ama bin sukur gecti .YENDİ KANSERİ :) sen de yeneceksin buna cok eminimmmmm ❤️
tarafından
Bu arada babam 4 gun kaldi ilk kemoterapide .Sonrasi biraz zor gecti .Halsizlik, mide bula tisi , istah kesikligi falan oldu .Sonraki kemoterapilerde cok cok rahat gevti :) icin rahat olsun korkma sakin :) 1 hafta biraz zor gececek ama sonrasi cok iyi gelecek sana ❤️
tarafından
Benimde cok fazla agrilarim oluyor abla geberiyorum resmen geceleri feln insallah kolay olur cok korkuyorum herseyden
tarafından
Korkma guzelim korkma sakin ❤️ cocuguna tutun o cok guzel moral olacak sana :)  inan bana gececek hepsi :) ilk kemoterapi sonrasi duzelecek Allahin izniyle her sey .Hic canini sıkma sen :) agrilarin hafiflemeye baslayacak .Dinecek insallah .Olumlu dusun hep , bol bol dua et biz babam icin oyle yaptik , namazini kil dua i et eksik etme boyle seyleri :) Allahim sifami versin canim benim.Babam cok yasliydi ve asiri sigara iciyordu.Ona ragmen gecti gitti her sey .Senin de gececektir :)
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Hangisini alıyorsun canım hepsi çok çok farklı ama eğer kırmızı ve sarı alır isen çok ağır geçiyor bide koruyucu var ama o önemli değil o bsii yapmıyor diğerleri çok aşırı ağrı yapıyor migde bulantısı oluyor skac kur alicaksin bide 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm rabbim kendinden şifa versin inşallah
0 oy
(843 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım şifa versin benim de görümcem 4 yıl aldı kanserdi  gidip gelirdi hep hastaneye
0 oy
(1,813 puan) tarafından

Bu arkadaşmz hakkında bilgisi olan var mı acaba durumu nasl. Hesabını da kapatmış 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 994 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 386 göst.
0 oy
12 cevap 611 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,681 göst.
19 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu