0 oy
469 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (339 puan) tarafından
Kızlar hep kızıma internet ten sipariş verirdim üzerine göre gelirdi eşim e hediye almak istedim bin pişman oldum normal de biz burda defacto dan aldığımız da s de m de oluyor internet ten getirtim dedim bebeğim var çıkamıyorum die almaz olaydım kocaman kıyafetler geldi bu ne dedi eşimin 2 katı napim ben şimdi o kadar para verdim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Iade et canım
(339 puan) tarafından
Saqol canım peki ondan sonra ne olacak Para yi mı yollarlar yoksa kıyafetimi
tarafından
Parayı iade edicekler. Ama birkaç gün sürüyor ürünü inceleyip öyle para iadesi yapıyorlar
(339 puan) tarafından
Gelip bi alsınlar da perşembe günü gelecekmiş sonra götürsün bende tekrar alim bari öğrendim artık slim olucak miş  :))
tarafından
Slim fit dar kalıp demek ama defactoda yazarmi bilmiyorum ama takım elbise gömlek markalarında yazar igs altınyildiz kigili gibi markalarda.
(339 puan) tarafından
Yazıyor muş baktım bende baba kıyafeti almışım aşkıma dio ki tamam babayim da bu kadar diil im ya dio  :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya sorma e bebekten bayramdan önce siparıs verdm 10 gunu gectı hala gelmedı 
tarafından
Lale yok ya gelmedi cnm dagıtımda bile degil gorunuyor
(339 puan) tarafından
Valla bende hiç böyle bisi beklemiyordum o kadar para ya mı yanım yoksa eşime suprize mı yanım ahh napim ben bidaha da bisi almam
tarafından
Bende almıycm cnm gidip canlı canlı bakıcam, zaten bedenlerdn de suphelı yım ıns ıyı olur
(339 puan) tarafından
Çocukların ki iyi oldu bayram lik almıştım trendyol dan bu sefer de hepsi burada da indirimim vardı 50 tl Hem kullanım hemde supriz yapam dedim bin pişman oldum
tarafından
E bebekten yürüteç sipariş verdik ertesi günü geldi hemen
0 oy
tarafından
Iade 3et canım 
(339 puan) tarafından
Onu nasıl yapacağım bilmiyorum ki canım bana çarşı çok uzak 2 aylik bebeğim var aceba kargo geri kapıma gelir mi ya bide bu ürünü açtım baktım paketini yırtmak zorunda kaldım bisi olurmuki
0 oy
(13,312 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Hangi marka kuzum bana sor markaları çoğunun bedenine hakimim 

(13,312 puan) tarafından
Yazar kuzum bak ben yoruma tekrar ekledim sen slim fit alacaksın diğerleri baba tişörtü gibi olur
(339 puan) tarafından
Relax fit basic yazıyor defacto felan slim fit yada dar kalıp yazmiyor
(339 puan) tarafından
Gördüm canım saqol ben bundan alim ayy ilk defa bizim için bisiler alıyorum çocukların ki hep üstüne göre geliyor ayy cidden sağol bida hata yapmiyim bari
(13,312 puan) tarafından
Olsun canım tecrübe alanlarımız farklıymış çözüm olduk işte. Rica ederim ne demek
(339 puan) tarafından
Saqol kuzum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 363 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,087 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 864 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (8,477 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,297 soru

24,399,266 cevap

349,983 kullanıcı

...