0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
Düşükten 1 ay sonra bugün Tıbbi genetik'te 7 tüp kan verdim. Sorunu anlattım ben den 2 tüp eşimden 1 tüp kan aldılar. 45 gün en az Süreye çıkar gel. Bakarsın dediler. Doktora bir arkadaş protein s ve c ve lupus değerlerine baktor demişti. Doktoru Düşüğü o yüzden demiş... Bunu söyledim sonra beni hemotoloji ye git onlara şöyle dedi gittim giriş yaptm ordan da 5 tüp kan istediler. 3 tanesi 20 gün 2 tanesi yanlış değilsem 45 gün sonra çıkar dediler. Toplam 7 tüp kan verdm. İnşallah sorun yoktur. Olaki bu süreçte Hamile kalırsam sizce iğne kullandirir mi doktorum. Kuzenim de öyleydi en son test verdm hamile kaldm sonucu beklemeden iğne Kullandm dedi. Bana da öyle mi yaparlar. 2 düşüğüm car biri kimyasal diğeri normal parçayı attm. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sonuclar cikmadan korunmayi birakmamani oneririm bi sorun varsa tedavini ol oyle birak korunmayi
(166 puan) tarafından
Şuan korunmuyorum canm ya. Adet düzenim oturmadı hala ne zaman adet olacam bilmiyorum bile. . Bi de hap alsam sorun olur diye korkuyorm ya ya bu defa gecikir olmazsa diye.
tarafından
Hic bisey olmaz kuzu binsekilde korun tedavin olcaksa yarim klamasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer suan adet değilsen zaten ancak 45 güne anlarsın hamile olduğunu birde 6 haftaya kadar igne kullanmamak normaldir. Ben 2 gebeliğimde de 6. Haftadan sonra kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım. Tabi tek sorun bu dur inşallah çünkü çaresi basit 
(166 puan) tarafından
Yok canm değerlerim 2 idi 2 3 gün kan geldi hala adet olmadm. O adet miydi onu bile anlayamadım. Bu ay hangi gün adet olacağım onu bilmiyorum
(166 puan) tarafından
Inşallah canm ya inşallah bir sorun çıkmaz
tarafından
O zaman korunmana gerek yok daha adet olacaksın üstüné de başlangıcında sonra 1 ay sayacaksın en az o zamana çoktan çıkar tahlil sonuçları senin 45 gün iyi demiş bizimki 3 ayà çıkmıştı
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Hemen hamilelik düşünme canım 6ay falan takibe almaları lazım tabi hamile kalmadan önce 
(166 puan) tarafından
Vala o süreç çok kötüydü canm. Baya yıprandım şimdi hap kullanmak istemiyorum daha fazla gecikmesin diye. Adet ne zaman olacağımı bilsem bu ay ona göre önlem alırım ama adetim tam oturmadı. Ne zaman olurum bilmiyorum o yüzden düşük yapalı 1 ay oldu. Parça düştü Kürtaj olmadm. Olaki Hamile Kalırsam ona göre  iğne başlatırlar mi diye merak ettim
(2,328 puan) tarafından
Her hamilelik doğum farklı oluyor benimde 3.hamileligim yoğun kanamalı ve 5aylikken erken doğum oldu yaşamadı kürtaj oldum 8ay sonra dün öğrendim tekrar hamile olduğumu zmn alabiliyor yani
0 oy
tarafından
Yeni düşük yapmışsın zaten öncelikle korunun hiç bir problem olmasa bile en az 6 Ay korunman gerekir vücudun kendini toparlaması lazım. Sonrasında inşallah problem çıkmaz da korunmaya gerek kalmaz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 445 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
18 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nihanimmm (7,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 738 göst.
9 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
17 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,884 soru

24,091,595 cevap

331,774 kullanıcı

...