0 oy
798 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
İkiz bebeklerime hamileyim bugün cinsiyetini öğrendik kız gibi dedi doktor neyse ben eşime konuşurken laf arasında daha çocuk düşünmem dedim o da niye oğlumuz olmasın mı bı de dedi olunca noluyo dedim soyumuz devam etmesin mi kız gidecek oğlan yanımızda kalacak vs. dedi bana ters geldi bu durum kafası mi eski kafa bana mı öyle geliyor evleneli de çok zaman olmadı anlayamiyorum yardımcı olun

26 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
İsyemeyeni istemesi yani kızı varsa oğul oğul varsa kız istenmesi normal ama soy devam etmesi bilemedim yani canım.Mesala benim iki kızım var 3. bebeğime hamileyim birde oğul annesi olmak isterim çünkü olmayı ister gönül ama sağlıklı şükür bebeğim buguk ihtimalle 3.kizim geliyor ama kesin değil.Kizlarim dünyalara bedel 3 tane kızım olursa pırıl pırıl hanım hanımcık yetiştirsem Allah'ın izniyle
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bu ne soymuş  be soyları  batsın  

Senin  kocan  eski kafalı canım  bu kafayla  erkek  olana  kadar çalışmalara  dewam eder  
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Her adam ister oğlan canım normal Bi tepki bu esımde başta oğlum derdi bende ya kızda derdim hp içime doğan oldu eşim çok üzüldü sonra şuan oğlum olmasa bile önemli değil der ama ben isterim yani bide oğlan olsun Bi kız Bi oğlan tamam yani ☺️yanlış anlama eşini hepsi aynı canım hamileyim desin an oğlan geliyor derler merk etme sen hepsi aynı 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Evet kafası eski kafa. Kız gidecek oğlan yanımızda kalacak derken gelinle bir yaşamayı düşünüyo heralde. Sonra sizin gelin buraya gelir post açar kaynatam şöyle böyle yapıyo diye. 
0 oy
(75 puan) tarafından
O bütün erkeklerde var ben şakayla kız dedi doktor dedim yanlış demiştir pipisi ni saklanmıştır oğlum dedi. Zaten oğlum olucak.ama genelde erkek ve ailesi ilk çocuk hep erkek istiyorlar. Oyuzden takılma 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ne kadar gereksiz bı durum kendisi evlenmiş anasinin dizinin dibinde mi kalmış.

Bazı soylar yürümesin bence cahillik ya.. evlat bu erkeği kızı olmaz hayırlı hayisizi olur

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 395 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Oznur0311 (53 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 435 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde aycayurtsever78 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 672 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 737 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kumru_80 (897 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,964 soru

24,092,624 cevap

331,848 kullanıcı

...