0 oy
141 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (359 puan) tarafından

Kızlar merhaba aldığım bebek arabasından memnun değilim çok büyük ve hantal 1 yaşına giricek baston almak istiyorum memnun kaldığınız bir marka varmı çok uçuk fiyatlı olmazsa memnun olurum :) 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

image 

Ben bide letgodan aldim ☺️☺️ birguzel yikadim  kuruttum kullaniyoruz genelde arabayla gezdigimiz icin lazim degil  diye  almamıştım sonra esim ise gidip ben tek basima saglik ocagina götürmeye  kalkınca  kollarim kırılmıştı  hemen aldim koyuyorum mis gibi geze geze gidiyoruz❣
(359 puan) tarafından
Teşekkürler bakıcam şimdi bu ürüne
tarafından
Bak bakalim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm e bebekten bak.istersen bi arkadasmda var kizini 1 yas ile 4 yasina kadar taşıdı onunla hatta dalga geciyodm ben emektar bu araba senden daha cok emek veriy9 die :)
(359 puan) tarafından
Bende böyle sağlam bir şey arıyorum Bi tane aldım travel sistem pişman oldum hem çok büyük hem artık aşağı çöküyor çocuk sağlam olsun istiyorum markasını benim için öğrenirsen sevinirim teşekkürler :)
tarafından
Simdi e ebbegin sayfasindan bakicam camm
tarafından
Canm bak buymus arkadasada sordm ben diyoki renginin o kadar koyu olduguba bakmasin kiemizi dio
0 oy
tarafından

image

buymus canm daha kalitelileride var dedi bak istersen siteye 
(359 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakiyim fiyatı da uygun zaten fiyatla alakalı olduğunu düşünmüyorum sağlamlığın dünya para vermiştim dandik çıktı soruyorum 200 300 e alıp senelerce kullananlar var
0 oy
tarafından
Bende dün bu tarz sipariş ettim bakalım nasıl gelicek bu pahalı normal bi tane aldım 280 tl

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 289 göst.
4 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eymen Alim25 (1,521 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 119 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bambam (415 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 206 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gamzee.&rana (789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,820 soru

24,436,204 cevap

352,900 kullanıcı

...