0 oy
1,005 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kızm 18naylık bebek sacları duruyor ve gucsuz Du.... Kestirmek istiyor ama cesaret yoktu bayram da gitti 0 a yaptırdım

Hemen cıkar mı kel suan

2 yasında yaptırmaz dıe yaptırdım. Keske daha evvel yapaydö.. Neyse hemen cıkar mı. Üzüldüm biraz yaa 

23 Cevaplar

0 oy
(2,101 puan) tarafından
Oy bendeo hataya düştüm kaç ay oldu daha yeni uzuyor ya 4 ay oldu keseli 
(223 puan) tarafından
Hadii 1 aya cıkmaz mı az azz ki..
(2,101 puan) tarafından
Az az çıkar ama uzaması 4 ay aldı işte
(223 puan) tarafından
Anladım canım pişmanım.. Ama o bebek saclardan da kurtulmak istedik bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde kizim 4 aylik bende 0a vurmayi dusunuyorm cok dokuluyo saclari gordikce uzuluyorm 
(223 puan) tarafından
Sonraya koyma.. Yazı cakırma.. Buyudukcw çirkin oluyor gecen yaz yapsaydıkk keske
(1,690 puan) tarafından
Dökülme normal ben aylarca kedi tüyü toplama rulosuyla gezdim evde :D ama kestirmedim zaten o kadar çok döküldü ki yerine daha parlak güzel saçlar çıktı bi dönem kelleşti bile hatta. Ama benim kızımın saçı çok maşallah az olsaydı vurdururdum sıfıra
0 oy
tarafından
2 aylıkken kestirmistim oğlumun saçını sifirs.vurmustuk..bir ay.sonra.cimen kafa gibi dik dik çıkmıştı..uzaması.yine.3 4 ayı buldu..
0 oy
(124 puan) tarafından
Sarımsağı kes sür kafasına çok güzel saç çıkartıyor ben oğlumu 2 ayda bir tıraş ediyoruz o kadar güzel çıkartıyor saçını 
(3,757 puan) tarafından
Nasıl sürecek ezipsurup ne kadar bekleyecek yikackmi sonradan şampuanla cnm her bebeğe yapıliormu
(124 puan) tarafından
Sarımsağı ikiye böldüm o şekilde sürdüm bugün küçük oğlumada yaptım aynısını istersen rendeleyip bi suda bekletip o suyla yıkayabilirsin kafasını
(3,757 puan) tarafından
Olur cnm o şekilde de uzuyorsa öle yaparım teşekkür ederim ♥️
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kızımda hiç kestirmeden ama oğlumda iki üç kez makinaya vurduk sıcak zaten birde
0 oy
tarafından
Canım 0'a vurunca kuvvetli çıkmıyormuş azar azar kesmek lazımmış. Benim görümcelerin saçları çok cansız, küçüklük fotolarında hep erkek gibiler kayınbabam kazıtmış saçlarını sürekli. Ama şuan çok pişmanlar. Kozmik bakım diye bişey varmış orda hangi zamanlarda ne kadar kesilmesi gerektiği yazıyormuş. Daha küçük kızın, tekrar uzarsa az az kes ben de kendim kestim o banyodayken. Kozmik bakımı araştırmanı tavsiye ederim canım. 
0 oy
tarafından
Üzülme canım çıkar kel kek cok tatlı oluyolar kardesımede yapmıstım annem bikaç defa bol bol foto cek hatıra kalır yaz geldi daha fazla banyo yaptırırsın uzar 
0 oy
(898 puan) tarafından
Ben şu kesme olayını sevemedim ya oğlum 9 aylık okula başlayana kadar da kesmeyi düşünmüyorum bence kesmek daha çok saçın yumuşaklığıni alıyor diken gibi yapıyor zaten genetik olarak bellidir saç.. erkek kardeşimin saçlarını hiç kestirmemistik o kadar hoştu ki saçları sık ve yumuşak ben de kkestirmicem
(2,462 puan) tarafından
Katılmıyorum. Boyle bi zorunluluk zaten yok isteyen keser ama bunun da bi peygamber sünneti olduğunu unutmayalım.
(1,499 puan) tarafından
Tamam sünnet üzere kesmek olur ama gürleşecek diye kesişen de pek birşey farketmiyor sünnet için kesmek istiyorsan doğduğun da ilk yedi gün içinde saçını kesip ağırlığınca altın , para  sadaka vermek sünnet yapamıyorsan bile bı tutam kesip sadaka niyetiyle bi ihtiyacı olana elinden geldiğince para versen oda olur önemli olan niyettir
(2,462 puan) tarafından
Tabiki. Ben de kestirdim kızımın saçını eşim kuyumcuda hassas terazide tarttırdı parasını verdik. Ama gürleşme konusunda arkadaşım çok pişman. Kardeşininkini kesmişler o hala ilk saçlarıyla duruyo. Keşke benimkini de kesselermiş diyor. Çok cansız sacları. Kardeşininki gür ve sağlıklı
(898 puan) tarafından
Sünnet olayı arkadaşın anlattığı gibi sizin dediğiniz farklı.. tabi tercih meselesi ama dediğim gibi saçı sertlestiriyor bebeksiligi gidiyor saçın küçükken hep keserlerdi saçımızı ama kız kardeşimin hala az saçı benim daha gür anneme çekmişim
(2,462 puan) tarafından
Benim dediğim nasıl farkli anlamadım
0 oy
(1,310 puan) tarafından
9 aylıkken yaptım bende biraz geç uzuyor şu an 23 aylığız çok güzel oldu saçları :)
0 oy
tarafından
Sürekli banyo yaptır uzar hemen 
0 oy
tarafından
Ben 7 günlükkken kestim 2.5 senede anca uzadı birdaha krsmeyi düşünmüyorum 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Biz bir aylikken 0 yaptik sacini simdi 7 aylik haka baglancak kivamda degil yani canim ilk ay yapmak en guzeli hem abes durmuyo ama büyüdükçe kotu duruyor
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Biz de geçen hafta evde kendimiz kestik makine aldık 6 numara sanırım biraz uzun bıraktık belki kendini görürse tepki verir diye korktum Çünkü Ben küçükken saçımı kesmişler sıfıra vurmuşlar aynada kendimi görünce ağlamışım her görene de bakıyormuşum ne tepki verecek diye annem bunu çok anlatırdı Ben de korktum o yüzden sıfıra vurduramadım
0 oy
tarafından
Kızımın saclarını 1 yasında jilette kazımıstık haziran ayıydı 3 ayda uzamisti zaten önümüz yaz sürekli banyo yaptirirsin uzar çabucak   cok gur cikti kizimn saçları
0 oy
(754 puan) tarafından
Havalar biraz daha düzene girsin bende kızımı kini 0 a vurduracam 
(223 puan) tarafından
Kac yasında canım
(754 puan) tarafından
7 aylık canım
(223 puan) tarafından
Gec klama en ideal zaman.. Keske bende 8 aylık kken falan yapaydom
(754 puan) tarafından
Havalar tam bir düzene girsin kestirecem canım
0 oy
(532 puan) tarafından
Bizim bı tanıdık 4 aylikken kazıttı 1 yaşında hala keldi canim ben o yüzden kazitmak istemiyorum hiç cocuklarimin saçını nitekim genetik bı şey gurlesmesi kazimayla alakasi olduğunu dusunmuyorum
(223 puan) tarafından
8 ayda hıc uazamadı mı sacı. Ben daha once kızımın sacını kestirdim uclarını aldırdım 1 kere 3 aya eskısı de daha cok uazdı
(532 puan) tarafından
Çok çıkmadı canim belli belirsiz çıktı hani derler ya jilet vurdunmu sert çıkar diye hiç sert falan değildi yumuşaktı açık renklide olunca hiç belli olmuyordu yani
0 oy
tarafından
Keske daha küçükken kestirseydin canm benim kiziminki cok zor uzamisti
(223 puan) tarafından
Haklısın keısınlıke ama kıyamadım artık yeter deıdm. Bende dıom keske. 3 aya uazamaz mı
0 oy
(835 puan) tarafından
Sebamed şampuan kullan hemen çıkar saçı
(223 puan) tarafından
Gercekten mı kız
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Saçı kestirince gür çıkar diye bşy yok ki 1 yaşında oğlum hiç kestirmedim gayet gür ve canlı. Yani yapısal bişey bu ama kestirince gür çıkar diye yanlış bir insnış var malesef 
0 oy
tarafından
Saç kesilince cogalmaz gurlesmez bacım..  5 6 ayda anca uzar ama sen yağlarla takviye yapıp hizlandirabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 701 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
30 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 852 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,435 soru

24,124,701 cevap

333,667 kullanıcı

...