0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 5 günlük her emzirmede kakasını yapıyor sürekli emmek istiyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bol bol emzirin acilen doktora gidin 
(3,675 puan) tarafından
Neden hastaneye götürsün ki sık sık emdiği için yapıyor e zaten şu gbi de yapar
tarafından
Her emzirme sonrası normal mi başka sorum yok
tarafından
İshalde “sulu dışkı” olması şartı vardır. Anne sütü ile beslenen bebeklerde günde 5-8 kez, süt çocuklarında ise günde 2-4 kez dışkılama normaldir
tarafından
Yenidoganda cok normalki ben her emzirmede kakasini yaoardi bi yandanda cok normal
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından
Hayır tabiki ne hastanesi hemen hastane yazmış bir arkadaşımız kuzum çok çok normal istersen benim sorularıma bak bende aynısını yaşayıp post açmıştım hatta bebeğim şimdiden ishal diye kakasina baka baka ağlamıştım puahahha lahusalik işte süt veriyorsun çok normal su gibi gelmesi benim oğlum 2 aylık halen su gibi kaka yapıyor çünkü 6 aya kadar normal bu ek gıda yemedikleri için aynısını bende yaşadım yani hep emmek istiyordu emdiği gibi ishal gibi kaka yapıyordu bunlar normal korkma
(102 puan) tarafından
Allah razı olsun ya bende acemi bir anne değilim 2 anneliğim ama kendimi acemi hissediyorum
0 oy
(3,675 puan) tarafından
6 7 bez normal sık sık emzir cnm
(102 puan) tarafından
Emziriyorum sürekli
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Normal canm ben gunde 10 bez degisirdim o zamanlar her emmek istediginde de ver sarilik olmasin
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Canım  cok normal çünkü Sadece süt iciyo sanada banada bütün gün sıvıyı dayasalar bizde şey yaparız :D endişelenme hastanelik bi durum yok eger köpüklü mukuslu bi şekilde değilse sıvı yapması cok normal 

(102 puan) tarafından
Fçsadece sıvı arasında puturluk var okadar
(9,610 puan) tarafından
Normal canim endiselenme her emzirmeye sonra yapması da normal o zamanla azalır sonra ek gıdaya geçince tamamen biter
(102 puan) tarafından
Kız her emzirmede yapıyor korkuyorum zayıf doğdu çokta kilo kaybetti 2900 dogu 2700 hastaneden çıktı  korkum ondan
(9,610 puan) tarafından
Benim oglumda ayni kiloda doğdu ayni kiloya düştü her emzirmede altını doldururdu artik illallah ederdim degistirmekten ama ona rağmen ilk 3 ay boyunca her ay 1 kilo aldı ama eger icim rahat değil dersen bi götür doktora
0 oy
(2,493 puan) tarafından
İlk zamanlar o kadar kaka çok normal. 
0 oy
tarafından
Yenidogan oyledir üstten alır alttan su gibi verir cok normal bizim baya bi devam etti oyle
(102 puan) tarafından
Çok şükür  ister istemez korkuyorum
tarafından
Sadece anne sutu aliyor kati birsey yemiyorki kati olsun kakasi sen endiselenme dr gitmene bile gerek yok bunun icin
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Yeni doğanlarda günde 5 kere normal daha fazlaysa doktora git canım 
0 oy
tarafından
Normal canim benim bebegim de gunde nerdeyse 10 defa yapardi 15 gunlukten sonra zamanla azaldi simdi 2 bucuk aylik gunde 2 defa falan yapar
(102 puan) tarafından
Oğlum kabız ağlarım kızım ishal ağlarım ne yapcagımı şaşırdım lahusalık beni benden aldı
tarafından
Aglama canm sen guclu ol ki onlara faydan olsun sen de dusersen kim bakacak o yavrulara

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 391 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu