0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Gece 1 olmuş adam hayla gelmedi ... Sabahın 9unda evden çıkmış ... Ya gerçekden artık bu hareketlerinden bunaldım ... Beni sınlf arkdaşlm isdedi çocuğu süründürdüm sırf güvençiyorum diye yinede evet demedim ... Eşime neden evet dedim ya diye düşünüyorum çünki ben sevgililik olaylarını sevmezdim ... Ya sebeb ne biliyormusunuz çok acı (ben onu çok seviyodum ve kayb etmek isdemiyordum ... Ama bu sevgi sadece arkdaşcaydı .. yani sırf güvendiğim işin kayb etdim onada güvenmeseydim evet demezdim ..nasıl gözlerimi boyamasına izin verdim anlamıyorum (

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaybetme korkunu ona belli etmişsen olur öyle . Ne yapsam beni bırakmaz düşüncesi ..
(1,663 puan) tarafından
Belkide (((
tarafından
Çok düşme üstüne
(1,663 puan) tarafından
Düşsemde faydası yok zaten haklısın
tarafından
Onun için öyle yapıyor dustugun için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ev gittiği yere  çok mu uzak ya  neden gelmedi  başına bisey mi geldi acaba 
(1,663 puan) tarafından
Yok kuzum her gün böyle
(2,173 puan) tarafından
Nereye gidiyor yani anlamadım bu pandemide heryer kapalı bu saatlere kadar nerde ne iş çeviriyor acaba
(1,663 puan) tarafından
Kuzum ben azerbaycanlıuım öğlen ayrı akşam ayrı yerde çalışıyor
(2,173 puan) tarafından
Ha iş nedeni yüzünden eve gelemiyor anladım o zaman bişey diyemem canm ya mecbur çalışıyor adamacazz ne yapsın hiç izin günleri yokmu peki
0 oy
tarafından
Valla bu erkekler kendini bir halt sanıyor ya acayip sınır oluyorum bu ne sorumsuzluk ya karısı evde tek adam kimbilir napiyor sorsan bide bir sürü kavga çıkarıp olmadık yerden seni suçlar off migrenim tuttu yine çok sinirlendim
(1,663 puan) tarafından
Malesef öyle
0 oy
(78 puan) tarafından
Bu tarz konulara hep aynı yorumu yapıyorum. Kendini değersiz hissettiğin, sevilmediğin, mutlu olmadığın, sürekli diken üstünde olduğun, varlığınla yokluğunun bir olduğu yerde durma. Ne olursa olsun. Düzeltmeye çalış, olmuyorsa üsteleme. İsterse 3 çocuğun olsun, ailen kabul etmesin hiç fark etmez. Bu dünyaya kimse çile çekmeye kimsenin kahrına ortak olmaya gelmedi. Kendimize değer verelim lütfen ❤️
(1,663 puan) tarafından
Kuzum elimde olsa durmazdm malesef öyle durumum yok
0 oy
(33 puan) tarafından
Benimki de her gece aynı her gece kavga
(1,663 puan) tarafından
Ya Allah sabr versin
(33 puan) tarafından
Amin inşallah duaya çok ihtiyacım var dua edin bana 6 haftalık gebeyim ağlamadğm gece yok
(1,663 puan) tarafından
Ya kuzum benim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
13 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 531 göst.
0 oy
2 cevap 260 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,833 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (593 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,434 soru

24,072,336 cevap

330,742 kullanıcı