0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tekirdağ aydoğdu mahallesi nasıl bir yer Bn orda kiralık ev tuttum da merak ediyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Tekirdağın en kötü yeri.. roman mahallesi
tarafından
Gerçekten mi ah korktum ben ya
(9,647 puan) tarafından
Ne tarafları acaba tekira avm de aydoğdu da görünüyor ama genel olarak roman mahallesi.. eğer imkan varsa gündoğdu huriyet değirmenaltı 100.yıl tercih et..
tarafından
Canım imkan yok malesef ya  of napicam vallah içime dert oldu şimdi belalı insanlar varmi peki
(9,647 puan) tarafından
Pek bilgim yok bende ilcesindeyim ama bildiğim oranın roman mahallesi olduğu belki düzgün yerdir ama görmeden karar verme derim.. birde 100. Yıl da oraya yakın orada da kiralar farklı değildir..
tarafından
Hm tm canım Bi düşünelim hele Bi
(9,647 puan) tarafından
Siz nereden geliceksiniz? Eğer iş merkezde değilse ilçelerde  kiralar daha uygun
tarafından
Merkezde malesef canım. Candan geliyorum oraya:-(
tarafından
Van pardon
(9,647 puan) tarafından
Is için mi ?
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
ben varım canim. Aydoğdu civarında oturuyordum neresinde oturacağına bağlı 
tarafından
Tam bilmiyorum ama nasıl Bi yer olaylar oluyormu orda yani güzelmi
(3,834 puan) tarafından
ailemin oturduğu sokakta da tinerciler vardi kına gecesinin sonunda babamı sıkıştırıp para istemişlerdi. normalde benim oturduğum taraf hep yerlisi köylerden gelenler yani. ne yapacakları belli olmuyor. hic sorun istemezsen arkadaşın dediği biraz daha iyi mahallelere gitmen lazım. ama onların kirası da acayip uçuk oluyor yani. çınarli tarafina bi geç bari tepeye doğru otfa belki uygun bulursun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 517 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kedimekimm (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
25 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,000 soru

24,258,273 cevap

341,329 kullanıcı

...