Gercekten cok bunaldim ya aramizda hic bi sorun yok benim is yapmama bahane buluyor ama yalan cunki 4 hafta oldu vitrinlerim daha yerlesmedi yatak odami daha yerlestirmedi bana dediki giysileri katla koy bir yere oyle yapicam vitrinleri ben cocukdan dolayi yapamiyordum bir hafta yapamadim sonra cocugu kaynanaya yolladim iki saate bitiridim esyalri tek basima kimse yardim etmedi kendiside civciv pesinde kosuyordu o siralar neyse daha hayla diyorum ibo vitrinleri yap yatak odasini yerlestirelim her seferinde izin gunu yapariz diyip izin gununde benide alip anasina goturuyor gezmeye gecen kendim yapayim dedim adamdan fayda yok bulasiklari mutfagi birakip yatak odasini yerlestirmeye basladim halilari perdeleri yatagi falan yerlestirdim sonra bayagi bi sancim geldi yattim uyudum sabaha kadar elli defa mutafaga girip cikip cingen evi gibi diyo dalga geciyor guluyor agrim var diyorum hamilesin normal diyor valla sinir krizleri gecircem ya kizima hamileyken bisey olcak diye bi caydanlik kaldirtmayan adam simdi hic umursamiyor buda mesajlarimiz bir saat sonra isten cikicak ne gibi tavir sergiliyim ya ne yapayim tek bir gun o mutfagi oyle biraktim 1 haftadir o gunu konusup duruyor
Bu kadar şey yazıyorsun adam kaale almıyor pek anlamıyorum adam anlattığından işine gelmediği için anlamıyor bence bacim
1,487,458 soru
24,316,106 cevap
345,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın