+1 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım 1 yaşına giricek insallah 

Park besikte bizim odamizda yatiyor kendi odasida hemen karsisi. 

Artik alistirmak istiyorum.  Nasil alıştırmalayim nelere dikkat ediyim 

10 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Valla ben direk yatirdim bazaya canim.  Ben biraz gec alıştırdım  20 aylikken bence 1 yasindan sonra ideal. Gece lambasi hep acik uyandikcada kalktım emzirdim hic skinti yasamadim. Bence buyudukce daha zorlasir erkenden alıştırmak iyidir .
tarafından
Birde sey dicem senin yatagin sonradan baza olanalrdanmi.  O  mobilya besiklerden dusermi sence ya sabki. Ayaga kaljinca duser gibi geliyor da
(7,483 puan) tarafından
Ne demek canim benim kide cok kalkar gece ama sutten kesince oda düzelir korkma. Herseyin bi zorlugu var bunlarda gececek :))
(7,483 puan) tarafından
Yok canim ben direk tek kisilik bazaya korumalik aldim yatirdim. Sukur hic kalkmadi inmeye calismadi. Tabi her bebek bir degil ama surekli kontrol edersen bise olmaz insaAllah.
tarafından
Cok sagol arkadasim benim❤️
(7,483 puan) tarafından
Ne demek canim ❤
-Reklam-
0 oy
(1,661 puan) tarafından
1yasinda odasını düzenledik boya yapmıştık ilk gün yatırmadım ertesi gün öğleden sonra ortadan kayboldu heryeri aradım hiç aklıma yatağı gelmemişti gittim ki yatağına yatmış  ama öncesinde sürekli odasına götürüp burası senin odan yatak alicaz burda kalicaksin diyodum onun etkisi de olmuş olabilir 
tarafından
Ne guzel ya valla gorunce sevinmissinizdir
(1,661 puan) tarafından
Aynen ama evde bulamayınca korktum 2 ay olmuş yuruyeli nereye gitti diye darısı başınıza
tarafından
Masallah ya bizimkide daha yuremedi ayaga kalkjyor ama bakalim
(1,661 puan) tarafından
Geç olsunda güç olmasın canım sağlıklı olsunlar da ister geç yürüsün isterse geç konuşsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
tarafından
Aminnn canim
0 oy
tarafından
Zeyneptos bugun tam 18 aylik oldu ve cok uyanıyor bende hala cesaret edemiyorum
tarafından
Benimki gece 10 kere kalkiyor hatta koydugum anda uyaniyor ama alistirmam lazim
tarafından
Neden uyumazlar acaba
tarafından
Nebilim ya  of surekli kalkiyor
0 oy
tarafından
Ya çok erken geliyor bana. Oglumuda 2 yaşından sonra ayırdım. Kızım 13 aylik beraber uyuyoruz. 2 yaşından önce ayırmam onuda. Çok ağlarim :D
tarafından
Saglikli bir uyku duzeni gibi gelmiyor bana. Neden sizin yaninizda yatsin ki rahat rahat kendi yataginda yatmak varken ve yaninizda yattigi icin sonradan cok daha zorlanicaksiniz
tarafından
Sanmıyorum. Yatak geniş daha rahat ediyor. Kendi yatağında yatmak istemiyor. Memeyi bırakınca ayırmak çok kolay oluyor. Zorlancagimi sanmıyorum. 2.kere yaşıyorum çünkü :)
tarafından
Oyle mi ne guzel ozaman
Ha siz deneyimlisiniz zaten bilirsiniz :) ben tek cocuk sandim
tarafından
Yok canım 2. O yüzden tadını çıkar diyorum. Sarila sarila koklasa koklasa uyuyun. Ayırınca tadı kalmıyor :)
tarafından
Ozaman bende ikincide oyle yapiyim ama ben yapamam deli yatiyorum
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Uyuyana kadar yanında durursun ilk zamanlar daha yaş olarak küçük olduğu için fazla zorlamadan adapte olur odaya kızımı 3 yaş civarıydı odasına geçirdik oğlum ancak 1 ay bizim odada yatabildi ablası baya kıskandı. Mecburen onu da ablasının odasına taşıdık o yüzden alıştırmakta hiç zorluk olmadı ikisini de
tarafından
Anladim kurgucum ama benimki emerek uyuyor zaten ve çıt sesine kalkar
(9,647 puan) tarafından
Zamanlama olarak ıdeal bence :) evet 1 hafta zorlar ama 2 yaşına geldiğinde 2 hafta zorlar odasına alışması
tarafından
Baslicam simdiden
0 oy
(3,162 puan) tarafından
8 aylıkken gündüzleri uyuttum odasında 1 hafta kadar sonra gece de odasında yatırdım 
tarafından
Cok iyi en iyisi
0 oy
(1,603 puan) tarafından
İnan iki çocuğumuda hiç yanıma alistirmadim oğlum hala emiyor 23 aylık mesela gece kalksa bile odasına gidiyorum süt verip geliyorum ve maşallah kalkmaz da kızımda öyle erken oda ayırdım canm ama çokta iyi yaptım kızım bazasinda yatıyor oğlum da yer yatağı yapıyorum seneye baza alicam inşallah
tarafından
İnsallah alirsin csnim. Bu arada nerde oturuyorsun baza var  arabali yataklardan  var birt tanigimiz vericekmis cocugu buyudugu icin veriyormus
(1,603 puan) tarafından
Gebzedeyim canm
0 oy
(163,564 puan) tarafından
zamanla              
tarafından
Okkkkkkkkkkkkkk
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ben 3 yaşında ayirdim kızımı cisten kestim uykuları düzene girdi öle ayırdım rahat ettim şimdi oğlum uyuyo beşikte yanimda
tarafından
İyi cabim ayirabilmissin
0 oy
(4,679 puan) tarafından
Baktım 6   7 aylikken aliskanliklari başlıyor  ve unutmuyor  hemen odasina koydum onlar da rahat etti biz de... oyle bi aglama alışma süreci yaşamadık şükür.  Bence gec olmadan siz de koyun odasina daha sonrasinda daha da zor oluyor. Arkadaşımın  3 bucuk yasinda hala ayıramadı denedi ama cocuk geri geliyor reddddiyo
tarafından
Ayyy bak ne guzel ayirmissin bende hemen ayircam ya

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 284 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu