0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bunuda gözümün içine bakarak yApti hatta paketin birini acamadi baskasna denedi o anda eleman bulamadım soyleyecek kasada derim dedim alisvers telasnda kasada unuttum oğlumda vardı durmaynca diyemedim kadın baya iyi giyimli birydi aldgi ıslak mendillede elini sildi zaten diyemedim diye vicdan yaptım gözüm gördüğü için kadına da tepki veremedim eşim müsade etmedi sanane dedi

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ulkecek tertemiz DEL.İRDİK :D
tarafından
Hep koronadan zaten:)))
tarafından
Karantina korona deprem iç savaşlar vs 20 yıllık hayatımda bir asırlık şeyler gördüm delirmeyimde napim :R
(53,796 puan) tarafından
☺️☺️☺️ sen 20yasindamisin
tarafından
Yok kız çaktırma ama :p :D
-Reklam-
+2 oy
(5,941 puan) tarafından
Bunu  görür  görmez  o an  soylicektiniz  şimdi  burda  anlatmanın  bir  faydası  yok  
+1 oy
(7,617 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin kamera sistemi var  biplenir.  Bidaki gelişinde kontrol edilir ne kadar ayıp ya
+1 oy
(848 puan) tarafından
Bu durumda istemeden de oösa göz yummuşsunuz, şimdi de burada söylemenizin sebebini anlayamadım ki, kadının yaptığı da sizin yaptığınız da doğru değil. Ne oluyorsa zaten aman sanane dendiği için olmuyor mu? 
tarafından
Ben eşim sanane dedgi için dememezlik yapmadim kasada deyim dedim cnku ortada eleman yoktu oğlum kasada durmayncA aklımdan ckti olayı burda anlatmamn bı sebebi olması gerekmiyor anlatmak istedim burdan cikarcagmz sonuç kadnn arkasından konuşmak vs olarAk algılamyn aldiginiz urunu inceleyn belki kullanılmış olablr bu yönden dusunn birazda
0 oy
tarafından
Keşke market çalışanlarına söyleseydiniz kim bilir başka neleri açıp elliyor yerine geri koyuyor :/
tarafından
Yarın gidicem canım bende markette çalıştm hep sosyete giyinli insanlar hırsız cikiodu kurkun altına kaşar saklayan  o an oğlum durmadi emmek isteyip çok ağladı aceleyle arabaya gittim
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Kaç kurusta sanki böle yapiyo haram yaa 
tarafından
Öyle ya valla çok rahat bı şekilde aldı ama içinden elini sildi
0 oy
(163,302 puan) tarafından
Millet sasirdi iyice
tarafından
Aynen valla aldgn ürünlere bak sevdos aclip acilmadgna
0 oy
(940 puan) tarafından
Çok yanlış yaaaa ayıp yani sonuçta biri onu alacak hak geçecek 
tarafından
Evet canım yarın gidicem diycem içimde kaldi en aznda bida gelrse o kişi takip etsier bende markegte calstm hep güzel giyimli insanlar hırsız cikio di kaç kez yakaldik oğlum yüzünden diyemedim ama soylucem
0 oy
tarafından
Oha yani yaaa valla bende 1 keresinds yumuşaticiyi kendi yumusaticisina bosaltirken gormustm bi kadini hakka giriyolar alLh ıslah etsin
tarafından
Aman şimdi sanada derler demednmi arkSndan konusuon gunah sevap:)) maşallah melek buradakiler melek:))
0 oy
tarafından
Ben o ıslak mendili alıp kadından önce kasaya giderdim 
0 oy
(53,796 puan) tarafından
market yakinsa gidip söylersin dikkat ederler 
tarafından
Yarım gidicem yA içimde kaldı  valla kadını tarif edicem yüzü gayet aklımda bende markette calisodum böyle sosyete giyimli kaç hırsız yakaldik kürkünn içine kaşar saklayan pahali jilet saklayan demeseem rahat ednem zaten
(53,796 puan) tarafından
bence bu güzel cirkin giyim zengin fakir ayrimiyla alakali degil. bazısının hastalık bazısinjn haram bilmemesi yuzunden
tarafından
Aynen canım yarın gdcem bişi yapmasalarda bilsnler en azndan
0 oy
(7,436 puan) tarafından
İşte insanalr böyle zengin oluyor canım.ucvyilda bu yaşadığım yerdeki pintilik cimrilik hareketlerini gördükten sonra hiç birşey şaşırmıyorum ben
0 oy
tarafından
O değilde ben şeyi farkettim ilk yorum negatif yapılmiş ya sonra ardı arkası kesilmemiş sana ne bana ne olayına dönmüş günah sevaba kadar gelmiş
tarafından
Sürü piskoljisi denio canım buna:D
0 oy
(3,155 puan) tarafından

Neyseki elini silip pakete geri koymamış :D Bu ülke sut şişesini açıp içip geri rafa koyan insanlar gördü

tarafından
Sütle banyo yapanların hakkini yememek lazım:D

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 151 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 416 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 241 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 356 göst.
7 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde senemulucay3 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,728 cevap

328,959 kullanıcı

...