0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (1,054 puan) tarafından
Bebeklerinin gelişimi nasil 10 ayliknkizim ne veriyosunuz ne kadar zor 

6 Cevaplar

0 oy
(1,054 puan) tarafından
Soruya cvp vercek kimse yokmu ya
-Reklam-
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bebe biskuvisini  kendim yapiyorum  sutduz tereyagsiz , muz pekmez avakado sebze cebiz tavuk bunlara basladim 7 ayligiz mama iciyor aptamil pregomin as
(1,054 puan) tarafından
Bizim ceviz susam yumurta sut alerjiniz var
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Ne demek istediğini daha açık yazarsan daha net anlarız ne veriyorsunuz ne kadar zor derken yemek mi vitamin mmi
(1,054 puan) tarafından
Yemek birde kilo alımlarda az oluyo
0 oy
tarafından
Süt ve süt ürünlerine yumurta kırmızı et tavuk alerjisi var, mercimek ve karpuz denedim 3 gün kuralıyla onlarda da kızardı alerjisi var. Sebzelerden köfte yapıyorum tam buğday unu ve yulaf koyup, sebze çorbası yapıyorum pirinç yada tam buğday unu koyup, yulaf da koyabilirsin.

Yulaf biraz suyla pişirip zeytinyağı doğal pekmez koyup muz ve Avakado ezip veriyorum kahvaltıda, yada elma rendeliyorum. Öyle yani zor oluyo bizim için her vereceğim yiyeceği 3 gün deniyip veriyorum alerjisi yoksa eğer 
(1,054 puan) tarafından
Peki normal ekmekte falan sut oluyormu firinlarda satilan
tarafından
Hayır veriyorum ben onu ama özellikle sorabilirsin süt varmı diye, tam buğday unundan yapmayı düşünüyorum evde ben artık daha besleyici
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bizimde vardı geçti çok şükür penelope gurme sayfasından alıyordum ben herşeyini bi bak canım alerjili bebekler için çeşit vsr orda
tarafından
Kaç aylık olunca geçti cnm?
tarafından
Instegram da mı bu sayfa
(1,054 puan) tarafından
Kac aylik geçti cnm
(1,466 puan) tarafından
1 yaşında henüz tam geçmiş değil ama doktorumuz vermemizi önerdi yavaş yavaş veriyorum gaz hala devam ediyor ara ara da egzema oluyor ama buna şükür huzurluğu ve mukuslu kakası geçti

Seda yavuz : Google dan sipariş veriyodum ben canım oğlum tarhanasını çok seviyordu
tarafından
Mukuslu kaka olup olmadığını nasıl anlarız cnm? malum ek gıda ile daha katı oluyor kakası kızımın.
(1,466 puan) tarafından
Cıvık ve sümüksü yapıda oluyor rengi açık oluyor zaten ıslak mendille bile silerken sünüyor anlarsın hemen canım tek başına mukuslu kaka belirti değil tabii ki huzursuzluk gaz cilt kuruluğu da eşlik ederse belli oluyor
tarafından
Gazı var bu aralar ya.
(1,466 puan) tarafından
Ahh o işkence işte canım 1 yaşını geçen ay doldurdu hala gaz ilacı kullanıyoruz şu alerjisi yüzünden
tarafından
Şuan yoğurt peynir veriyor msn peki
tarafından
Emziriyorum kendim yemeğe başladım.gazi da arttı sanki.baska bir belirti yok.
(1,466 puan) tarafından
Evet çoklu besin alerjisiydi şuan gaz yapsa da hepsinden veriyorum mecbur yoksa vitaminlerden geri kalacak kilosu düşecek diye korkuyorum ben hamile olduğum için emzirmeyi kestim diyetteydim zaten emzirirken kesince bende rahatladım oda raporlu mama kullanıyor oda rahatladı şükür
tarafından
Doktor peki vermeni söyledi mi?haklısın her şeyden eksik kalıyorlar.biz de deneyip vereceğim bakalım doktora gidelim de.
(1,466 puan) tarafından
Doktor kontrolünde açtık zaten canım önce hastanede yoğurt verildi reaksiyon göstermedi çok şükür sonra biz evde vermeye devam ettik cevizide aynı yumurtayı da hepsini hastanede denedik mamayıda doktor yazdı
tarafından
Biz de deneyeceğiz bakalım olmaz inşallah çok yordu çünkü bu alerji bizi
(1,466 puan) tarafından
Bende çok çektim hala gazı yüzünden çekiyorum 3 aylıktı bizde başladı kabus gibiydi üstüne kolik oldu derken reflü oldu hayatım zindana döndü neyseki şuan o kadar kötü değil
tarafından
Hadi darısı başımıza.
(1,466 puan) tarafından
İnşallah canım tez zamanda
(1,054 puan) tarafından
Peki doktor sizede igne verdi mi
(1,466 puan) tarafından
Alerji için iğne verilmiyor diye biliyorum canım biz kullanmadık kullanan da duymadım sadece hastanede deri testleri yapıldı o kadar
tarafından
Penipin diye bi iğnesi var bizde, doktor verdi herhangi kötü bi durum da kullanılcak bacağından yapıp direk acile götürün demişti her gittiğim yere götürüyorum yanında bez gibi taşıyın demişti
tarafından
Bizim kaka tahlili ile yapıldı.sonuc bir haftada çıktı
(1,466 puan) tarafından
Şok geçirmemesi için o iğne çünkü Allah korusun unuturda yerse bebek o besinleri beyne oksijen gitmeyebiliyor biz hastanede her işlemi yaptığımız için gerrk kalmadı çok şükür
(1,466 puan) tarafından
Bizim de kaka kan ve deri testi olarak yapıldı deride çıktı hepsi
tarafından
Nasıl hastane her işlemi yaptırdınız? Ne yapıldı mesala
(1,054 puan) tarafından
Bizede dediğin gibi şok geçirmemesi icin verdi igne
(1,466 puan) tarafından
Alerjisi olan şeyleri hastanenin acil bölümünde yedirdik ani reaksiyon gösterir diye doktorumuz başındaydı sürekli 1 gün boyunca ml çoğaltarak verildi baktık tepki olmayınca başladık yedirmeye iğneye gerek kalmadı canım
tarafından
Alerji başladıktan kaç ay sonra, kay aylikrkn başladı ne zamn bitti canım alerjiniz oğlum 9baylik daha benimde
(1,466 puan) tarafından
3 aylıkken başladı 10 aylıkken doktor kontrolünde yedirmeye başladık şuan 1 yaşında hala yiyor ama tam anlamıyla geçmiş değil tek belirtisi gaz sadece bende diyetteydim önce ben yedim diyeti açtım sonra oğluma yedirdik çok şükür döküntü mukuslu kaka huzursuzluk kesildi gaz kaldı sadece doktor oda zamanla geçer dedi
tarafından
Neocate verdi burdaki çocuk doktoru bize tadı ve kokusu berbat sen hangi mama yi kullanıyorsun başka mama yazmasını istedik diğer mamaları önermiyormuş içeriğinden dolayı
(1,466 puan) tarafından
Biz evolvia rp kullanıyoruz canım tadı da kokusu da diğer mamalara göre çok güzel zaten genelde bebekler bunu içiyor bi deneyin
(1,054 puan) tarafından
Bize verdiğinde neocate başka mama kullana biliyosak alcam
(1,054 puan) tarafından
Penelopeden aldigin ürünler guzelmiydi cnm kilo alimi nasıldı hangilerini aldın almayı düşünüyorm belki daha besleyici olur
tarafından
Rapor çıkartırmamız lazım bu mamalar pahalı normalde, aile hekimi yazıp rapor çıkartılabilir mı acaba penimin iğneye o rapor çıkartılmıştı   bizim de.
Penolepeye bende baktım alerjik bebeklere tarhana bulamadım süt alerjisi için yok sanırım
(1,054 puan) tarafından
Bütün mamalar içinmi  geçerli ben doktorla konuştum her mama olmaz diyo erken alerji geç alerji diye ayrılıyo ona gore veriyolar
tarafından
Bizim doktorumuz neocate den başka yazmadı bebeğim bunu yemiyor dediğim halde uygun değil sanırım bilemedim, kaç aylık siznki
(1,054 puan) tarafından
10 aylik
(1,466 puan) tarafından
Aslında başka mama vermesi lazım çünkü bebek içmiyosa mecbur yoksa geri kalır
Penelope gurme sayfasında da alerjen kısmı var orda var alerjili bebekler için cici bebe tarhana un bile var detaylı bakın göreceksiniz bulamıyosanız WhatsApp üzerinden iletişime geçin yardımcı olurlar kilo alımı da güzeldi çok şükür persentile göre hiç gerilemedi
(1,054 puan) tarafından
Mama sut içmediği icin heralde onu karşılıyo  vitaminleri yoksa sanki kızım kakasi kırmızı gibi normal mi mama içtikten sonra oldu
(1,466 puan) tarafından
Doktoruna söyleyin bu durumu canım mamadan sonra öyle olması normal değil sanki
tarafından
Neocate mama yi bi sefer içir dim, yüzü kızardı ve huzursuz oldu uykusundan ağlayarak uyandı alerjik bi durum olunca yapardı bunu kime dediysem alerji maması alerji yapmaz diyo bilemedim
(1,054 puan) tarafından
Aynisi oldu kızımda yüzü kızardı zaten egzama var gecmiyo kasiyo hep
(1,054 puan) tarafından
Bebeğin şimdi nasil cnm probiyotik falan veriyomusunuz bebege benim 10 aylik
tarafından
Bizimde atopik egzema canım 9 Ay bitti 10 a girdik zayıf değil maşallah kilosu iyi, tavuk kırmızı et, süt yumurta alerjisi var bunların testi yapıldı, mercimek ve karpuz da alerjisi var büyük bi ihtimal yedirince yüzü kızardı, güneşe de çıkamıyoruz yara oluyo yüzü hemen. Kan damlası ve  d vitamini kullanıyoruz başka ilaç kullanmıyorum
Anlamadigim bu mama alerjimi yapıyor sizde de yapmış
Alerji testi yaptırmadan önce oğlumun kakasında da kan oluyordu şımdı şükür yok emzirdigim için diyetteyim bende hiç bi şekilde bozmuyorum, oğlumda vermiyorum
0 oy
tarafından
12 aylık olduk.yedigi hala az şeyler ama tavuk ve yumurta veriyorum.kendim.diyeti bozdum bir aydır peyjir yoğurt yiyorum.
(1,054 puan) tarafından
Kilo alımı azmi sizin bebegin kahvaltıda be veriyosunuz sasirdim artik ya gerçekten zor
tarafından
Kilo vermedi ama eskisi gibi kilo da almadı.kahvaltida Aptamil 7 tahıllı ballı kaşık mama veriyorum arada.yumurta salatalık domates ve zeytin
tarafından
Aptamil 7 tahıllı kaşık mama ballı olanı verebilirsiniz.kilo alımını da etkili .bnmki yemiyor ama bu aralar
(1,054 puan) tarafından
Yumurta alerjinizde var
tarafından
Şuan yiyor cnm yumurta geçti o

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 114 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy