0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (1,054 puan) tarafından
Bebeklerinin gelişimi nasil 10 ayliknkizim ne veriyosunuz ne kadar zor 

6 Cevaplar

0 oy
(1,054 puan) tarafından
Soruya cvp vercek kimse yokmu ya
-Reklam-
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bebe biskuvisini  kendim yapiyorum  sutduz tereyagsiz , muz pekmez avakado sebze cebiz tavuk bunlara basladim 7 ayligiz mama iciyor aptamil pregomin as
(1,054 puan) tarafından
Bizim ceviz susam yumurta sut alerjiniz var
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Ne demek istediğini daha açık yazarsan daha net anlarız ne veriyorsunuz ne kadar zor derken yemek mi vitamin mmi
(1,054 puan) tarafından
Yemek birde kilo alımlarda az oluyo
0 oy
tarafından
Süt ve süt ürünlerine yumurta kırmızı et tavuk alerjisi var, mercimek ve karpuz denedim 3 gün kuralıyla onlarda da kızardı alerjisi var. Sebzelerden köfte yapıyorum tam buğday unu ve yulaf koyup, sebze çorbası yapıyorum pirinç yada tam buğday unu koyup, yulaf da koyabilirsin.

Yulaf biraz suyla pişirip zeytinyağı doğal pekmez koyup muz ve Avakado ezip veriyorum kahvaltıda, yada elma rendeliyorum. Öyle yani zor oluyo bizim için her vereceğim yiyeceği 3 gün deniyip veriyorum alerjisi yoksa eğer 
(1,054 puan) tarafından
Peki normal ekmekte falan sut oluyormu firinlarda satilan
tarafından
Hayır veriyorum ben onu ama özellikle sorabilirsin süt varmı diye, tam buğday unundan yapmayı düşünüyorum evde ben artık daha besleyici
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bizimde vardı geçti çok şükür penelope gurme sayfasından alıyordum ben herşeyini bi bak canım alerjili bebekler için çeşit vsr orda
(1,466 puan) tarafından
Doktoruna söyleyin bu durumu canım mamadan sonra öyle olması normal değil sanki
tarafından
Neocate mama yi bi sefer içir dim, yüzü kızardı ve huzursuz oldu uykusundan ağlayarak uyandı alerjik bi durum olunca yapardı bunu kime dediysem alerji maması alerji yapmaz diyo bilemedim
(1,054 puan) tarafından
Aynisi oldu kızımda yüzü kızardı zaten egzama var gecmiyo kasiyo hep
(1,054 puan) tarafından
Bebeğin şimdi nasil cnm probiyotik falan veriyomusunuz bebege benim 10 aylik
tarafından
Bizimde atopik egzema canım 9 Ay bitti 10 a girdik zayıf değil maşallah kilosu iyi, tavuk kırmızı et, süt yumurta alerjisi var bunların testi yapıldı, mercimek ve karpuz da alerjisi var büyük bi ihtimal yedirince yüzü kızardı, güneşe de çıkamıyoruz yara oluyo yüzü hemen. Kan damlası ve  d vitamini kullanıyoruz başka ilaç kullanmıyorum
Anlamadigim bu mama alerjimi yapıyor sizde de yapmış
Alerji testi yaptırmadan önce oğlumun kakasında da kan oluyordu şımdı şükür yok emzirdigim için diyetteyim bende hiç bi şekilde bozmuyorum, oğlumda vermiyorum
0 oy
tarafından
12 aylık olduk.yedigi hala az şeyler ama tavuk ve yumurta veriyorum.kendim.diyeti bozdum bir aydır peyjir yoğurt yiyorum.
(1,054 puan) tarafından
Kilo alımı azmi sizin bebegin kahvaltıda be veriyosunuz sasirdim artik ya gerçekten zor
tarafından
Kilo vermedi ama eskisi gibi kilo da almadı.kahvaltida Aptamil 7 tahıllı ballı kaşık mama veriyorum arada.yumurta salatalık domates ve zeytin
tarafından
Aptamil 7 tahıllı kaşık mama ballı olanı verebilirsiniz.kilo alımını da etkili .bnmki yemiyor ama bu aralar
(1,054 puan) tarafından
Yumurta alerjinizde var
tarafından
Şuan yiyor cnm yumurta geçti o

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 114 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy