0 oy
683 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar sarma yaptık kaynanam içerdeyken pişen sarmadan aldım yedim ama diyolarki gizli bişey yersen elini surersen bebekte leke olur doğrumu çenemi kolumla silmiştim tabi kaynanama sonradan yediğimi soyledimm ufff çok zor bu hamilelik

28 Cevaplar

0 oy
(163,312 puan) tarafından
yarasin bebisee
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şahsen bende annemin yediği şeyin lekesi var hemde apaçık belli şekli o yüzden 2 hamileliğimdede aşırı dikkat ediyorum 
(335 puan) tarafından
Gizlimi yemiş
tarafından
Birisinin bahçesine oturmaya gitmişler orda kadın canının çektiğini yiyebilirsin demiş annemde bahçede gezerken ordaki maydanozu çekmiş canı yemiş sonra tedirgin olmuş tabi sürmüş o zamana kadar elini teyzeye söylemiş helal olsun afiyet olsun falan demiş ama var bende annemin elini sürdüğü yerde hemde
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Kocccaaa karı sözü

0 oy
tarafından
Benimki de ciğer yeme çocukta leke olur çilege dokunma leke olur derdi derdi derdi hepsini yedim taş gibi kızım var :D ye yaa onlar hep hurafe 
(335 puan) tarafından
Canım sikiyolar bunları duydukca
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Gizli derken saklayıp yemek derler öyle alıp yemek olmuyor  işte urefe şeyler bunlar bişey olmaz korkma
0 oy
tarafından
Kaynananın evinde gizli saklımı olur canım o seninde annen ne dıycek ben olsam bende yerdim canım cektıyse sarmadan kyananmada bişey demez. Bazen kilerde üzüm fln canım çekerdi yerdim e tabı aklıma takılırdı ama kaynanam dan gizli yemediğim ve duyarsa da bişey demeyeceği için eşim bişey olmaz diye cevaz vermişti 
(335 puan) tarafından
Ya onlarda öyle kayananm bana sorma eksiğin olursa evine al çıkar diyor
tarafından
O zaman sıkıntı etme canım
0 oy
tarafından

Ve yazmayı unuttum önceki cevapta 

Yediğin şey sahibi olanın kızacağı bişey ise haram olmuş oluyor 
Bebekte iz kalmaz ama etkısı olur illaki bebeğine dikkat etmen lazım
Bu konuda imamı azamım bşr hikayesi var 
0 oy
(5,572 puan) tarafından