0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından
Ben ikinci bebegimi 4 bucuk aylikken kaybettim o yuzden yeniden bebek sahibi olmayi o kadar cok istiyorum ki. Dun gece ruyamda cok guzel bi kiz bebek gordum. Yeni fogum yapmistim 4bcuuk kilo dogmustu hemde o kadar guzeldi ki ve bembeyaz bi teni vardi cok guzeldi. Beni cok etkiledi o kiz bebek. Acaba ruyam gercek olur mu ki ?

3 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından

Allah ın izniyle neden olmasın ki cnm bazı rüyalar habercidir bende hamileyim şu an 3 senedir hasrettim hiç beklemediğimiz bir anda Rabbim verdi bana bu mucizeyi bende o aralar hep kendimi hamile görüyordum ve gerçek oldu çok şükür şu hamile halimle sana ve tüm evlat hasreti çekwnlere sürekli dua ediyorum Rabbim kucağinizi doldursun İNŞALLAH bide ben daha cinsiyeti öğrenemedim ama geçen gün rüyamda doğum yaptığımı ve bir oğlumun olduğunu gördüm aynı bana benziyordu bide bazı rüyalar habercidir cnm İNŞALLAH rüyan gerçekleşir Allah tan ümidini kesme dualarını dilinden eksik etme yeter<3

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben oglumda hamileyken daha hamileliğimi öğrenmeden 3 gün üst üste rüyamda gördüm
0 oy
tarafından
Ruyalarin terside cikabilir ama sabah namazından sonra gorduysen olabilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 320 göst.
5 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,932 soru

24,092,264 cevap

331,830 kullanıcı

...