0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (594 puan) tarafından

bebeğim 3 gün sonra tam 3 aylık olacak 1 hafta sonrada doktor kontrolümüz var ve sanırım grip oldu burnu tıkalı nefes alamadığı için refleks olarak öksürüyo boğazında bısey olmadığına eminim yani ateşi dün çıkmıştı bugün normale döndü çok şükür  muslin bez ısıtıp göğsüne koyuyorum burnunu devamli acıyorum ama dipten tıkanık sanki ne kadar acsamda hirilti geliyo başka ne yapabilirim evde? Doktora gitmeyi düşünüyorum ama şuan çok korkulacak bısey yok gibi görünüyor çünkü keyfi yerinde iştah yerinde uyku problemimiz yok bide bu ara çok sık gittim ilk bebek herseye evham yapiyorum sanırım.. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim herkese 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burnunu bol bol temizle. Ama hırıltı var ise mutlaka doktora götür. 
(594 puan) tarafından
Devamlı temizliyorum ama dipte dolu sanki ya aspiratörle çekiyorum hapsuruyo yine akiyo yine temizliyorum
tarafından
Geniz etide olabilir. O da hırıltı yapıyor. Benim kızimda da çıktı. Uyurken hirliyordu resmen
(594 puan) tarafından
Ondan suphelenip Bi kere götürdüm ama yok dendi dogdugundan beri hirilti tıkanıklık var ama bu sefer çok fazla tıkalı ve akıyor
tarafından
O zaman usutuyor canım akma olduğuna göre. Çok mu terliyor
(594 puan) tarafından
Sadece mama içerken çok terliyor bide bayramda elbise giydirmistim ilkkez giydirme olaydım kesin o yüzden üşüttü havada güzel diye külotlu çorapla bırakmıştım ya
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Emiziryorsan eger sütünü damlat burnuna cokda gecmis olsun canim 
(594 puan) tarafından
Mama ile besleniyor maalesef teşekkür ederim
(1,615 puan) tarafından
Hilal zaten sakın süt falan damlatma az da olsa vardır sütün damlatacak kadar ama sen yine de damlatma doktorlar önermiyor sakıncalı bir durum
(594 puan) tarafından
Süt kanalları tikiyo diye duymuştum bende o yüzden ona zaten olsada cesaret edemem
(1,615 puan) tarafından
Aynen diyorum ya zararlı diye sen doktora götür yarın bence bebeğin küçük daha hırıltıda varmış bakarlar iyice
(594 puan) tarafından
Öyle yaparım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yenidoğan olunca mevzu en iyi çözüm hastaneye gitmek. Şimdi ben burada ne desem yanlış olur ki şunu içir bunu yedir gibi bir şey söz konusu olamaz daha 3 aylık olacakmış. Sen yine en iyisi hastaneye götür bırak isteyen evhamlı desin varsın evladın iyi olsun da. 
(594 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum aslında ama acaba dedim bunda da mı çok büyütüyorum. Yarın götüreyim en iyisi ya
tarafından
Ortalık bu kadar kotuyken ihmal etme hiç canım Allah korusun ne hastalıklar çıktı geldi Rabbim şifasını versin inşallah biran önce ♥️
(594 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bizim 1 aylikken basladi 5 aylik olacak hala tikali burnu acmaktan ben biktim nirmal yani dr goturdum yazin gecer dedi tabi ateste varsa ve ilkkez tikaniyorsa seninki bilemiyorum bi duş aldir iyi gelir cokta sicak verip terletme cocugu 
(594 puan) tarafından
Evet çok fazla tıkanıyor aslında dogdugundan beri ama bu sefer hem tıkalı hem akıyor bide mideyi üşüttük galiba kusuyo az az o yüzden sıcak uygulama yapıyorum ama terletmyiorum
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Serum fizyolojik sık burnundan fiskirana kadar SONRA hemen emzir canım boynundan tut kaldır öyle yap  geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
+1 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
3 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,476,888 soru

24,175,352 cevap

336,084 kullanıcı

...