+1 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Bana söyle güzel son oda bir huni bulun delirsemde hunim güzel olmalı =) adam üstüme ablasına gitme meselesi yuzunden yürüdu görümcem annemi arıyıp bana gelecek o dedi diye koptu tum kavga bu gun görümcem bana gel hadi diyor cıldırıcam =D

10 Cevaplar

+1 oy
(12,026 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bu da ben artık =D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Deli mi görümcen 
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum =)
tarafından
Bence deli anneni arayıp bana gelecek demek nedir ya
(12,026 puan) tarafından
Oyle demiş ondan koptu ya kavga
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Bsey anlamayannn benn :ermm:

(2,133 puan) tarafından
Yerimden kibirdamayi hic sevmem duzenim bozuluyo :))))))
tarafından
Ya ben aslında sabah senin eski postlarınada baktım ama mevzu baya uzunmuş ve hala anlamadım olay nerde koptu. Dava açmışsın ona ragmen ayni evdesin falan filan ama
(12,026 puan) tarafından
Kısaca özetlicem biz bosanma davası actım kavga ettik annem gel dedi gidecegim zaman bir test yaptırdık Coronayız birde 17 gün kapanma vurdu bir yere gidemedim. Bayramda görümcem annemi arıyor annem diyor ki gelsin biraz bende kalsın 2 cocuk var bosanmasınşar görümceme biz konustuk bana gelecek kalmaya diyor ben ne gelcem tamam dedim ne birsey. Oradan koptu kavga zaten işler cok karısık cok
tarafından
Birde kocanın yaşi büyükmüş fln onuda yüzüne vurup duruyosun sabahki postun öyleydi çünkü. Neyse Allah yardımcın olsun kimsenin ev ve gönül huzuru bozulmasın. Çok kötü
(12,026 puan) tarafından
İnsanın yası yuzune vurulmaz yas yastır. Vurulmasını da istemiyorsa yazının adamı gibi davranacak 2 yasında gibi degil
0 oy
tarafından
Görümcene lazım önce huni 
(12,026 puan) tarafından
Olayları duydu birde. İnsan bir kendini gericeker
0 oy
tarafından

Al canım renkleri varmıs :))istedigin rengi alirsin artik :D

image

(12,026 puan) tarafından
Kız bu ucuz olanlardan anaaaa =)
tarafından
Aman gorumcene cok bile :)
(12,026 puan) tarafından
He ona ooo =D
tarafından
Seni deli edenler alsin onlar olmasa delirmezdin :)
(12,026 puan) tarafından
Alsınlar vallaha dogru diyon =)
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Neler oluyor hayatta :ermm:

Kız bisey anlamadım ya 

(12,026 puan) tarafından
Bacım eski postu filan okuman lazım mevzu derin
(14,061 puan) tarafından
Hemen okuyup geliyoreeee
(12,026 puan) tarafından
Kos bir bak gel =)
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bu adam geçen senin 6 yaşında çocuğuna kötü şeyler dememiş miydi? Lütfen yanlış anlama ama bence boşanmaya seninde pek niyetin yok sadece dilinde. Bı seçim yapıp arafta kalmasan bence senin de ruh sağlığın için iyi olacak
(12,026 puan) tarafından
Napayım bacım daha dava günü gelmedi. Annem gelme diyor. Babam gelme bakamam sana cocuklara diyor. Adam gitmiyor. Aramadığım kadın dayanışma kalmadı.
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Özel olarak süsleyip yollarım huniyi duvakta takarim:D

(12,026 puan) tarafından
Yap kız =D
0 oy
tarafından
Yav sen adami boşjyodun en son ne oldu o iş
(12,026 puan) tarafından
Sen cok geri kalmıs sın kız. Daha dava günü bile gelmedi. Ohhoo dava günü nerden baksan eylüle anca. Avukat evi terk etme suclu sen olursun dedi diye ayrı odalarda yasoyorduk bu zaten işe gidiyordu surekli dısarudaydı olduk mu corona hepimiz pozitif. Birde arkadan 17 gün kapanma kaldım mı oyle ben. Annemde dedi mi yok test yaptırmadan gelme yok 1 ay gecmeden gelme korkuyorum koronada ölmekten diyor. Adam usurume yurudu ablası cagırıyor ben gitmek istemiyorum diye. Birde annem artık hangi beyınsız konusuysa diyor ki cıkmıcaksın o ev senin adam diyor bu ev benim yırtıyorum bir tarafımı ortak bosanımca satılıp paylastırılacak diye
tarafından
Aaa ben harbiden geri kalmisim ya oncelikle cok gecmis olsun adamla hic münakaşa etme ev konjsinda avukatin hukuk yoluyla çatır çatır alir herseyin yarisini. Durusma gunu alinmadimi hala tüh ha oluo bitseydi kurtulsaydin mal girince cok iziyor davalar
(12,026 puan) tarafından
Ne yazıkkı hem korona hem younlukken oradaki adamda dedi zaten azıranın 20 sinden sonra anca kagıt lar gidip gelmeye baslar dedi
tarafından
Anladim o gerzek daha ne duruyor evde grursuz adam ciksin gitsin ya isin cok zor ne diyimki
(12,026 puan) tarafından
Canım birde ilk kagıt bu adrese gelecek terk etmiş gibi olmamak için. Gitmiyor
tarafından
Çekişmeli mi bosanacak kabul ettimi bosanmayi
(12,026 puan) tarafından
Yok cekişmeli kabul etmiyor anlasmalı yı
0 oy
tarafından
Anlamadım ki 
(12,026 puan) tarafından
Şimdi postalar birbirinin devamı gibi bacım once sını okumadan anlıyamazsın zaten
(12,026 puan) tarafından
Kız buraya ses atmak yok mu anlatayım da anlasın artık herkes zor olıyo boyle
tarafından
Yok kız nerede:))
(12,026 puan) tarafından
Kız anlatamıyorum ki ben böyle derdimi bölük pörcük oluyor
tarafından
Anldm cnmmm :))

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 606 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.
0 oy
11 cevap 538 göst.
22 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 737 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (246 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,630 soru

24,061,374 cevap

330,158 kullanıcı

...