0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sleepy natutal kullaniyorum 3 numaradan 4 numaraya gectim bez igrenc kokuyor kendisi kokuyor yani temiz bez. Boyle plastik desem degil igrenc bi kokusu var. 3 numaraya kadar boyle kotu koku farketmemistim. Bende zannediyorumki bebegin çiş kakasi boyle kokuyo ilac gibi. Kullanilmamis bezi bi kokladim meger onun kokusuymuş. Sizinkide oyle mi ? 4 numara kokuyor ozellikle 

8 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Hemen kokluyorum
(12,026 puan) tarafından
Yok kuzum kokmuyor benimki
tarafından
Aah allah migrostan aldim hani sahte mahte desem zor yani bu jumbo paket acaba pakettemi koktu ne bileyim
(12,026 puan) tarafından
Bende aylık alıyorum. Bilemem ki aha simdi kokladım. Sen paketi dok havalabsın kuzum yada sleppye bildir onlar hemen caresi ne bakarlar migros da götğrebilirsin
tarafından
Bildiriyim ya ne kotu koku anlatamam boyle ilaç gibi degisik
(12,026 puan) tarafından
Allah Allah kuzum takma onu cocuga o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende yeni 4 numaraya geçtim ama öyle bir koku yok aynısı hiç koku yok
tarafından
Benimkinde sorun demekki
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bizde 5 numara var ama öyle bir kokusu yok 
tarafından
Ya bu niye boyle ya cocuguma zarar verir bu
(14,201 puan) tarafından
Müşteri hizmetleri ile bı görüş istersen
tarafından
Ariyim hemen
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Marketten aldıklarım hep kokardı internetten istediklerim hiç korkmuyordu markete sattıkkarıyka kendi firma çıkış ürünleri aynı değil mi acaba diye şüpheye düşürttüler beni 
tarafından
Bak bende ilkkez marketten aldim kokuyor digerlerini hep internetten almostim allah alllaaah
(1,331 puan) tarafından
Bunu bi kaç yerde daha okudum canım bende ya sleepy yapıyor böyle hep netten alamam diye sleepy almıştım kimyasal sanki oyle kötü kokuyordu molfix aldım o da sızdırdı ilk defa gecen molfix i de netten aldım bez dolmuş sıfır sızdırma hayret ettüm inan ki internetten almak lazım demekki
tarafından
Bende hep internetten aliyordum hani bu sefer uygunduda diye migrostan aldim artik bende internnetten alayim sleepynin musteri hizmetlerini aradim yeni uretimden cikmis urunler ılık bir sekilde oaketlenirse koku yapabiliyor ama bu bebege bi zarar vermez demisler bende havalandjricam bezleri
(1,331 puan) tarafından
Aa öyle mi bende endişelenmiştim o dönem baya kimyasal diye sorun yok o halde rahatladım valla  ya
0 oy
tarafından
Ciş yapınca iğrenç kokuyor plastik değil ama iğrenç bir koku 
tarafından
Ilac gibi kotu bi koku dimi bendede oyle ama kullanilmamais bezde kotu kokuyo
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Hepsi mi öyle kokuyor eğer öyleyse aldigin yere gidip sor bence 
tarafından
Hepai kokuyo migrostan almostom sleepynin musteri hizmetlerini aradim yeni uretimden cikmis urunler ılık bir sekilde oaketlenirse koku yapabiliyor ama bu bebege bi zarar vermez demisler bende havalandjricam bezleri
0 oy
tarafından
3 numara var bende kokmuyor 
tarafından
3 bebdede kokmuyordu 4 koktu yeni gectim sleepynin musteri hizmetlerini aradim yeni uretimden cikmis urunler ılık bir sekilde oaketlenirse koku yapabiliyor ama bu bebege bi zarar vermez demisler bende havalandjricam bezleri
tarafından
3 den direk 4 emi geçtin canım yoksa 3+ kullandin mi
tarafından
Direkt 4 e gectim
0 oy
tarafından
Seriden mi kaynaklanıyor nedir bilmiyorum. Aynı sleepy degil ama aynı bezi alıyorum bazen mazot gibi kokuyor bazen  kokmuyor en son sleepy bio aldım kokusu da dokusu da cok güzel 
tarafından
sleepynin musteri hizmetlerini aradim yeni uretimden cikmis urunler ılık bir sekilde oaketlenirse koku yapabiliyor ama bu bebege bi zarar vermez demisler bende havalandjricam bezleri
tarafından
Yaa :) neyse bişey öğrenmiş olduk. İyi oldu bunu öğrendiģim daha bi 3 4 sene bez olayımız olacak :)
tarafından
Aynen bende garip buldum bu olayi

İlgili sorular

+9 oy
45 cevap 6,498 göst.
7 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
18 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
1 cevap 489 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ZeynApp (738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,491 soru

24,111,931 cevap

333,002 kullanıcı

...