0 oy
765 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bakın şöyle anlatayım. Beni karısı olarak görmez. Hiç bir yerde birlikte çekilmiş bir fotoğrafimiz yok. Hiç elimi tutmamış ne evde evin dışında. Hiç güzel romantik bir cümlemiz yok. Bir evde iki düşman gibiyiz ve her fırsatta bana baba olmak için evlendiğini söylüyor. Varsa yoksa çocukları. Kızım 2 gün önce babannesinde kaldı ertesi gün geldi bunu niye getirdiler diyor. Sırf benim inadıma. Çoğu zaman çocuklarına çok düşkün ama bazen tutarsız davranıyor

19 Cevaplar

+3 oy
(12,026 puan) tarafından
Damizlik mi kullanmıs seni manyak dediğine bak
tarafından
Evet yemin ederim bak diyor ki ne diye evlendim ben çocuk için
(12,026 puan) tarafından
Bazıları var ya cek vur
-Reklam-
+1 oy
(7,934 puan) tarafından
Babalığinda sknti arama o zaman kocaliginda sıkıntı var bence
tarafından
Babalikta sıkıntı var bir babanın evladına yapacağı en büyük iyilik annesinin gönlünü hoş tutmaktır. Biz sürekli tartışıyoruz
+1 oy
tarafından
Valla kuzum sende cok tutarli degilsin
tarafından
Benim size anlatmak istediğim evliliği çocuktan ibaret görmesi. Halbuki bir babanın evladına yapacağı en büyük iyilik annesinin gönlünü hoş tutmasidir
tarafından
Kuzum simdi bardaga dolu tarafindan bakmak var birde sana kotu diye cocuklarada kotu olsa daha kotu en azindan onu eve baglayan bir neden var
+1 oy
(1,015 puan) tarafından
Çocuklarinada düşkün degilmiski bunu niye getirdiler ne demek 
+1 oy
tarafından
Az önce düşkün diye post actin şimdide neden eve getirdi diye yeni post aciyorsun. Anlamadim sizin ilişkiniz. Ikinizde de tutarsızlık var. 
0 oy
tarafından
E gitseydi askerlik arkadaşı ile evlenseydi sendeki işlemi oda görürdü vallah kadın şart değil illa 
tarafından
Benim zoruma giden de bu ben çocuklarla ilgilenmesin demiyorum beni görmezden geliyor buda beni kendimi kullanılmış gibi hissetmeme neden oluyor
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Onların ilişkisi normal sizin ki normal değil eş olarak sıkıntısı var
tarafından
İşte onu diyorum bana diyor ki evlilik çocuktan ibaret. Varsa yoksa çocukları beni görmezden geliyor
0 oy
tarafından
Tutarsiz olan insan sizofrem gibidir napica belli olmaz cocuklarin bile demgesi sasar babalarinin bi duskun halleri bi ilgili halleri nasil davrancaklarini bilemezler 

Sende esya degilsin bacim seni sadece cocuk yapmak icin kullannan kocan olacak adama bi ders vermelisin
tarafından
Evet beni çocuk için kullanmış hayır tutarsız hareketleri ne istediği belli değil
tarafından
Allah akil versinde sende iyi degilsin sanki artik bu durumlardan dolayi
tarafından
Kuzum nasıl iyi olayım 3 sene oldu adama anlata anlata dilimde tüy kalmadı. Hep iş hep güç. Ne bir yere gideriz nede benimle bir yere gelir.
tarafından
Kendinle cezalandir bakalim bide oyle dene
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Iyi bir baba ama.iyi bir eş degil kocan 
0 oy
tarafından
E çocuk için evlenmisdd çocuğuna niye bunu getirdin diyo..bence eşin ne dediğini bilmiyo canım..dengesiz biri..
tarafından
Evet işte onu diyorum ölüyor bitiyor ama lafı esirgemez
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Senin koca da çoğu koca gibi sıkıntılı 

Tahtaları eksik 
0 oy
tarafından
Bak şimdi adam olamamış adamı karşına alıyorsun hiiğağğğğhhhhh diye sümüğünü çekip koyu bir balgam oluşturup püüğğğ diye tükürüyorsun
0 oy
(69 puan) tarafından
Valla bunlardan bıktım artık nedir bu erkeklerin çektirdıgı ya *** var gibi evleniyorlar sorumluluk yok kendı kafalarına göre hareketler 
0 oy
(668 puan) tarafından
Afedersiniz. Evvelki postta diyor ki çocuk niye eve geldi demiş diye post acmissiniz.  Şimdi burda başka şeyler diyorsunuz. İşletiyor musunuz ben mi anlayamıyorum neler olduğunu. 

Yok çok düşkün çocuk aglayinca o da ağlıyor. 

Yok kaynanamda kaldı, eve gelince cocuk, eşim niye bu geldi ki diyorsunuz. S*****yerine koymak mi oluyor bu, öyle hissettim
tarafından
İşte bakın anlatmak istediğim şu. İlk kez geçen gün öyle bir cümle kurdu kızıma karşı. Aksi hiç olmadı yaptığı her şeyi size anlatıyorum zaten. Ne bir eksik ne bir fazla. Bana olan davranışı zaten a dan z ye gerçek
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ozman kocaliginda  problem  war  canım  sen onu  sorgula 

ama  eşinin  yaptığı  da  tam  bir   şeref.sizlik k.b canım  seni  sadece  çocuk  doğuran  bir mâl gibi  görüyor  yuh yani 
0 oy
tarafından
Ay ayni ben.beninde esim hep beni dislar.sevmez.cocuklarini sever amma beni karisi cocuklarının annesi gormez.kayinvaldem ve kendisi hak sahibidirler ona gore.amma bir kere buyutmemde yardim etmislikleri yok.bana gozlerim yumulduda seni aldim diyor.e ozaman benden neden 3 cocuk etdin hele dusukleri demiyorum bile.baba olmak soyu devam etsin diye.inanirmisin cocuklarimin ismini bile izin vermedi ben koyuyim.annesi koyucakmis.12 yildir birlikdeyik.hakkimi helal etmedim.
0 oy
(78 puan) tarafından
Çok pardon ama evde 2 düşman gibiyken iki çocuk nasıl yapılır ? Nasıl böyle bi şeye cesaret edebilrisin ?
0 oy
tarafından
E sanki hep cocuklarina ölüp bitiyor gibi anlattin ne bilelim boyle dengesiz oldugunu. Sen damizlik misinda baba olmak icin evlenmis deli mi ne ? Beb suna inanmiyorum iyi koca olmayan iyi bir babada olamaz
0 oy
tarafından
Bak sende aynısını soyliceksin bende anne olmak.icin evlendim.  Cocuklarim için yasiyorum diyceksin:) seni sevmeyeni sende sevme sende çocuklarına düşkün ol onlara öncelik ver. Bu adam bu saatten sonra seni sevmez. Kimbilir annesi nasıl yetiştirdi belki annesi babasida evde hep bu cümleyi kurdu ... beklentiye girme kendi dunyani kur orda takıl. Bu adamin gosterdigi sevgiden sevkatten ne hayır gelirki.  

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,014 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,163 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 447 göst.
9 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,369 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ozgemm (772 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,462 soru

24,099,394 cevap

332,305 kullanıcı

...