0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,075 puan) tarafından
Kızlar kızım haziranda nasipse üniversite sınavına gircek, burun ameliyatı olması lazım, en yakın zamanda doktora gitmedik, etrafta yazın burun ameliyatı yapmazlar gibi söylemler duyuyorum doğrumu?

4 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ne ameliyatı canm geçmiş olsn
(2,075 puan) tarafından
Canım burnunda kemik kayması var rahat nefes alamıyor, bununla birlikte kemer var estetik doktoruda amelyata gircek, dediğim gibi kısa zamanda doktora gitmedik kışın görüşmüştük, ozaman dersleri yoğun diye gün almadık, şimdi sınavdan sonra olsun diyorum, yazın burun ameliyatı olmazmış :)
(2,350 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorm canım ama geçmiş olsun doktor diyecektir size ameliyat olup olmayacağını
(2,075 puan) tarafından
Sağol canım sınavdan sonra inşallah
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Ben burun kemigimi aldirmistim ve ayni bu aylarda yapmisti doktor yaz kis olmasiyla ne alakaki hem yazin daha cabuk iyilesir diye dusunuyorum
(2,075 puan) tarafından
Dimi canım bende şaşırdım insanlar bilmediği konu hakkında yorum yapmayı çok seviyorlar, çok sağol kuzum
(41 puan) tarafından
Tabiki kuzum amaan agzi olan herkes konusuyor bosver gecmis olsn insallah kisa surede iyilesir kardesimize bol sanslar :)
(2,075 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum :*
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Septum deviasyon cnm kemik eğriliği bende olmus tum temmuz 2015 de oldum alakasi yok bence bende duydum oyle ama temmuz ayında oldum bi problem yasamadik 5 gün sonra tamponu aldilar
(2,075 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum, baya yazın olmuşsun iyi bizimde bu dönem ameliyat olmaya musait yoksa üniversiteye başlarsa uzun zaman yapamayız derslerden dolayı
(1,737 puan) tarafından
Hemen yaptırın derim cnm zaten zorlu bi durum değil 1 haftada atlatir
(2,075 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
(1,737 puan) tarafından
Rica ederim cnm geçmiş olsun simdiden
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Yooo kaynım geçen sene temmuzda oldu 
(2,075 puan) tarafından
Çok iyi canım yazın olmasına sevindim, bizimde bir aksilik olmaz inşallahok sağol kuzum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraertugrul (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 594 göst.
9 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kedimekimm (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 295 göst.
29 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kedimekimm (633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,694 soru

24,143,354 cevap

334,576 kullanıcı

...