0 oy
1,352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar gorumcemgille kaynanamgille telefonda konuşuyoruz kızıma g.vur tohumu k.hpe diyerek seviyorlar ama ben sinir oluyorum kendi cocuklarinida böyle seviyorlar artık ağızları alışmış eşimin hatırı için susuyorum ama yakında çok kötü patliycam.

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle şey olur mu ya oldu olucak yarısı yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusuda desinler yani tavrını belli et canım ben doğmadan dedim.. Yerim diye sevmeyi sevmiyorum iyide değil zaten eşim dedikçe yine diyorum ısrarla devam ettirse bile o kadar kelime var uslup cok onemlı ya karsıma alıp konusucam yine Allahtan kaynanamlar anladıda o tarz sevmeye yeltenmıyolar
(3,102 puan) tarafından
Bende diycem canım artık dayanamıyorum cunki sabrım taştı
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Sende desen görümcene kahve getirdiğinde mesela ... tohumu eline sağlık diye sonrasında da hayrola dediklerinde neden siz benim çocuğuma diyosunuz yanlış mı ki desen bozsan ?
(3,102 puan) tarafından
Eşim ağzıma tükürür aramız bozulur bende yuvamin peşindeyim canım işte yoksa şimdiye vermiştim ağızlarının paylarını
0 oy
(748 puan) tarafından
Tövbe tövvbeee
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Ka.hpe mı oha sensin ka.hpe madem iyi bir şey o sensin derim cüş
(3,102 puan) tarafından
Esime soyluycem eğer o demezse ben diycem bı çocuğa nasıl yakistiriyorlar bu kelimeleri ya
(14,200 puan) tarafından
Ne eşi ya direk söylediği an sen yapıştır cevaplarını terbiyesizler
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Asla ama asla müsade etme demek khpe ya olur mu öyle şey asla sende uyar kimin hatri olursa olsun 
(3,102 puan) tarafından
Diycem canım isterse küssünler bunun içinde kuseceklerse küssünler umrumda olmaz
0 oy
tarafından
Patlama nkktasina gelmeden tatli dille uyar. Anne biliyorum sevdiginiz icin dioaunuz ama ayip kelimeler bunlar demeyin de
(3,102 puan) tarafından
Doğru diyorsun canim
0 oy
(976 puan) tarafından
Benim eşimin ailesi de şeref.siz ça.kal bo.klu feln filan diye seviyorlardı ******** ne çakal ne dedim küçük bebeğe demeyin dedim esinede söyledim . Sonra demediler daha ama yeniden ara ara söylüyorlar sinir oluyorum. Kaynanamla altına yapsa mesela sicm.is bu boklu feln diye soyluyo sinir oluyorum varya . Kayinpederim keşli diyo ne demekse .terbiyesiz gorgusuzler valla .
(3,102 puan) tarafından
Bı çocuğa nasıl diyebiliyorlar ya
(976 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canm aklım almiyo ailemden görmediğim için
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Uyar bence hiç hoş kelimeler değil manyaklarmi ya
(3,102 puan) tarafından
Sustukça tepeme bindiler zaten canım
0 oy
tarafından

Geçen gün kuzenimin durumunu gördüm.

Başka kuzenimin çocuğunu severken video çekmiş.

Sür.tük diye seviyo :ermm:

Dudağımı ısırma sür.ük diyo.

Masanın üzerinde kül tablası da hala yanmakta olan sigaraları..

Ve çocuğa ağzını isirtmaya calisiyo.

Ve bunu çeken kaydeden bebeğin annesi..

Eşime dedim hatta ,

İşte bu kafada oldukları için hiç biriyle gidiş gelişim yok.

(3,102 puan) tarafından
Öf ne kadar iğrenç ya ****** ne demek böyle insanlara üzülüyorum sadece
0 oy
(73 puan) tarafından
Bunlar nasıl kelimeler özellikle de kız çocuğunun yanında? Gerçi kız erkek o da fark etmez. Bence bir uyarın baktınız olmuyor sert bir şekilde çıkışın. Annelerimiz bizleri güzel kelimelerle severdi. İnsan büyüyünce de o kelimelere layık buluyor kendini. Bir de düşünün çocuğunuzu bu kelimelerle yetiştiriyorsunuz. Olacak şey değil. Bazen yanımızda kötü kelime kullananlar olduğu zaman direk ne biçim konuşuyorsunuz çocuğun yanında diye yapıştırirdi cevabı. Kesinlikle izin vermeyin.
(3,102 puan) tarafından
Bizde küfürleri hep babamızdan duyardık ama Allah'a şükür 5 kardeşiz birimizin ağzında küfür yok babamızı örnek almadık Ablamın çocukları çok ahlaklidir mesela bende ablamı örnek alırım hep ki bende çoğu anne gibi çocuğumun ilerde ahlaklı olmasını istiyorum
0 oy
tarafından
Sende telefonu açınca nasılsınız kahpeler de bakalım hoşlarına gidiyor mu.  Şaka bir yana hiç söyle canım bebeğime bu şekilde kelimeler kullanmayın rahatsız oluyorum de.
(3,102 puan) tarafından
Şu saaten sonra soyluycem zaten canım ama ise yariycagini pek zannetmiyorum
0 oy
(597 puan) tarafından
Asla ! Cocuk bunu normal olarak algilarsa isimiz zor... Ben pioini yesin poponu yesin annen diyince bile hadi cocukda ilerde kulanirsa diye korkuyorum ve soylememye calisiyorum
(3,102 puan) tarafından
Ben Allah'tan duymuyorum öyle kelimeler pipisini yesinler falan çocuğun ileriki yaşantısını çok etkiliyor
0 oy
tarafından
Ben daha dogum yapmadan once sert bi dille uyardim hepsini kimse benm cocuguma boyke laflar kullanmicak hoslanmiyorum dedim ve kulkandirtmadim. Bazi seyleri bastan ypcaksn
(3,102 puan) tarafından
Karnimdayken sadece bana çektirdikleri için aklıma hiç bu gelmemişti canim
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Tabi ki de uyarmalısın. Cocuga denir mi oyle sevmek filan degil bu. Birde kadın gibi güzel bir varlığa yakısır mı ya küfür
(3,102 puan) tarafından
Aslında hiç kimseye yakışmıyor canım ama ağaç yaş iken eğilir onları böyle buyutmusler gorumceme bile bı ara çocuklara vurma yazık abla demiştim anamız babamizda bizi böyle büyüttü demisti
(12,026 puan) tarafından
İste cahiliyet
0 oy
(5,908 puan) tarafından
O ailenjn ahlaki yapisini cok merak ettim sakın cocugunu onlarin yakininda buyutme mesafe koy
(3,102 puan) tarafından
Canım eşim 2 seneye falan onların oraya köye tasincaz diyor o zaman napcamki ben cidden iki arada bi derede kaldim
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Uyarırım olmadı sert çıkarım
0 oy
(399 puan) tarafından
Hemenn uyarıyorum sinir oluyorum o melek siz ona o sıfatları nasıl yakistiriyorsunuz dedim aldım ellerinden az saygılı olun dedim
(3,102 puan) tarafından
Bende susmuycam artık canim
0 oy
tarafından
ağız alışkanlığı kazanacak vb cümleler kur 
(3,102 puan) tarafından
Bidahaki konuşmamızda derlerse diycem bu sefer susmuycam sustukça tepeme bindiler zaten
tarafından
ben bu hayatta onu anladım ki olan sana ve çocuğuna oluyor susunca
0 oy
tarafından
Ağız alışmış bir kere değiştirmek çok zor benim çok yakın bir arkadaşımın kaynanasida öyle orspu diye seviyor kız torununu bende nefret ederim öyle şeyden benim kızıma da aynını dedi allah aşkına yaşına başına su haline yakışıyormu su laf teyzem hiç hoş değil yaptığın dedim de bir daha demedi ama torununa demeye devam etti mı bilmem
(3,102 puan) tarafından
O kelimeyi eksik yazmışım canım arada onuda diyorlar
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Asla da susmam o ne demek kullanmayın öyle şeyler derim. Çok şükür ki kullanmazlar öyle şeyler

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 969 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dacc (151 puan) tarafından soruldu
+3 oy
31 cevap 1,424 göst.
0 oy
26 cevap 604 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.

Kategoriler