0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 bucuk aylik bebegim var tum gun uyumadigi surece surekli mizmiz kucakta gezmek istiyo oturdugumda ya da yatirdigimda kiyameti kopariyo memede uyuyo yerine yatirinca gozlerini açıyo hep kucakta olmak istiyo tüm gun uyumak istiyo uyanik kalsin biraz sevelim istiyoruz ama cok mizmizlaniyo atak haftasinda da degiliz niye boyle ki

4 Cevaplar

0 oy
(3,272 puan) tarafından
Sana alışmış kokunu istiyor olabilir. Benim oğlum 3 aylik olana kadar kucagimdan inmedi. Gazliydida hep mizmizdi.
tarafından
1 bucuk aylik olana kadar cok gazi vardi aksam olmasin istiyodum resmen her aksam saatlerce agliyodu ama Allah a sukur o aglama krizleri yok sadece mizmizlaniyo evi gezdirince camdan bakinca ya da balkona cikarinca falan hic sesi cikmiyo
(3,272 puan) tarafından
Kucağa alışmış o zaman. Zor geliyordur tüm gün işini gücünü nasil yapıcağını dusunuyorsundur. Biraz dinlensem diye vakit kovaliyorsundur ama bence herseyi bosver birak kucakla sev annesi buyuyunce zaten gelmiyorlar. En guzel vakitleri
tarafından
Oyle yapiyorum zaten de tuvalete dahi zor gidiyorum kiyameti kopariyo 2 dk ilgilenmeyince hemen aglamaya basliyo
(3,272 puan) tarafından
Oy kuzumhemen büyüyorlar ya annelik hem cok zor hem cok güzel :)
tarafından
Kesinlikle cok guzel bi duygu ama simdiki bebeler cok fena eskiden boyle ilgilenme mi varmis ki annelerimiz hep isinde gucundeymis biz herseyimizi birakip onlarla ilgileniyoruz yine de mizmizlar :)
(3,272 puan) tarafından
Oyle tabi simdinin bebeleri cok akilli masallah benimki 1 yasina giricek gelip gidip alkisliyor beni bakakaliyorum. Koltuklara tirmanip kendini atiyor. Yahu nereden ogrendin sen kucuk aklinla bunlari diyorum :))
tarafından
Masallah ya gercekten de cok akilli oluyolar ama bizi de parmaginda oynatiyolar :))
(3,272 puan) tarafından
Evet canlari sagolsun analar ceksin cilelerini :)
tarafından
Aynen oyle yapacak bisey yok:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir banyo yaptır ferahlasın güzelce karnını doyur iyice uykusunu alsın sonra sevilcek kıvama gelir benim ki bazen öyle yapıyor 
tarafından
Evet ilk dogdugunda cok gaz sancisi cekiyodu sakinlestirmek icin kucagimiza aldik alisti malesef
tarafından
Benim ki 4 aylık bugün mutfağa girince çığlık attı oturup yemek yiycem onu gezdirmiycem diye
tarafından
Tum gun kollarimda dermanim kalmiyo artik kanguru var ama onda sadece disarda duruyo evdeyken onun icinde durmuyo agliyo
tarafından
Aynı durumdayım ancak banyo yaptırıp uyuyunca rahat ediyorum kilo aldıkça taşımak zor oluyor ama çok tatlı uyuyunca da uyandırıp sevmek istiyoruz
tarafından
Gunduz tek yikayamiyorum aksam esimle yikiyorum yikayinca ben de rahat ediyorum ama gunduz surekli ya gezmek istiyo ya da meme istiyo
0 oy
tarafından
Canım çok normal gazi oluyor bu dünyaya alışıyor 4 aylikken o uyanık kalıp sevme zamanı geliyor 3 aya kadar yenidogan sayılıyor daha 
tarafından
Gaz sıkıntımız bitti Allah a sukur aglama krizleri 1 aydir olmuyo uyanık oldugu zamanlarda cok mizmiz kucagimiza alip gezdirince camdan bakinca ya da balkona cikinca sesi cikmiyo ama yatirinca 2 dk yanindan ayrilinca kiyameti kopariyo tuvalete bile zor gidiyorum hemen aglamaya basliyo
tarafından
Canım yatırıp konuşabilirsin oyuncakları gösterebilirsin şarkılar söyleyebilirsin ben öyle alıştırdım böylece bende biraz yanina uzanıp dinlenebiliyordum
tarafından
Yanima sadece meme emecekse yatiyo onun haricinde aglamaya basliyo ben de oynamak istiyorum ama sirti yere degdigi gibi aglamaya basliyo hemen
tarafından
Alışmış galiba yatırınca seninle iletişimi kopacak sanıyor yavaş yavaş alışır oyun halısı falan alabilirsin
tarafından
Ana kucagi var onda biraz duruyo oyuncaklar dikkatini cekiyo ama ondan da cok cabuk sıkılıyo :D
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Normal canım ilk 3-4 ay anneye özellikle de memeye bağlı kalıyorlar sonra düzeliyor 1-2 ay daha dişini sık geçecek 
(2,039 puan) tarafından
O zaman sabırdan başka çare yok bacım dişini sikacaksin benim gibi :) mesela benimkiler tv.de reklam çıkınca dikkatlerini çekiyordu odadan çıkmam gerekirse reklam aciyordum arada bunuda deneyebilirsin
tarafından
Tv acayip dikkatini cekiyo açık oldugunu fark ederse o yönde degilse bile kafasini cevirip de bakiyo ama alistirmak istemiyorum 2 yasindan once zararli diye
(2,039 puan) tarafından
Bende istemiyorum diyordum canım ama başka çare olmayınca mecbur
tarafından
Bi sıkıntı oldu mu peki
(2,039 puan) tarafından
Yok canım hiçbir sıkıntı olmadı zaten öyle saatlerce izlemiyor ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
29 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merikoo (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 690 göst.
13 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 956 göst.

Kategoriler

1,470,077 soru

24,081,461 cevap

331,225 kullanıcı

...