0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (7,094 puan) tarafından

Ayy kızlar bana fikri olan tavsiyesi olan versin lütfen ya 

Benim 8.5 aylik oglum var koy beşiğinde yatiyodu şimdiye kadar ahşap beşik artik havalar cok sicak terliyodu onda diye bu akşam normal beşiğe koydum onu ama 10 da normalde uyuyan cocuk bu saat oldu oyun oynuyo beşiğin icinde ya bi yandan da esniyo uykusu var ben napcam valla 2 saattir sallıyorum onu yok uyumuyo :(

Ahşap beşikte kundakti elleri bağlıydı simdi acik oynuyo ya

4 Cevaplar

0 oy
(3,531 puan) tarafından
Gene kundak  yap hafifce
(7,094 puan) tarafından
Kiz açıyo kollarını tepinip  onuda denedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kundak için büyümüş artık. Uykusu vardır saat çok geç oldu. Ama uyumak için birşey bekliyordur. Kucağına alıp sıkıştır salla sizar belki
(7,094 puan) tarafından
Uykusuzluktan bayiliyo resmen ama direniyo ya naptiysam uyumuyo kucağıma da aldim gene ayni ayağımda salladm ellerini tutarak gene ayni
0 oy
tarafından
Yerini değişirmişsin canım haliyle alışması biraz zaman alacaktır sen yine pes etme aynı saatinde uyutmak için yatır yatağına oyle öyle yeni yerine alışır 
(7,094 puan) tarafından
Valla doğru diyosun insallah alisir kuzum ya mecburen degistim cok terliyordu
tarafından
Olmadı eski yerinde uyut dalınca diğer beşiğe al canım ya da emmeye kalkıyorsa gece emzirdikten sonra diğer beşiğe al belki o şekilde alışması daha kolay olur
(7,094 puan) tarafından
Bu gece cok zor geçti valla olmadi bundan sonra oyle yapayım valla kollarım pert sallamaktan
tarafından
Ah çok iyi bilirim ya rabbim yardımcın olsun
(7,094 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum saol
0 oy
tarafından
Birak yere oynasın ne zaman vazgeçer se ozmn yatır sende yazıksın 
(7,094 puan) tarafından
Kuzum uyku düzenini bozmak istemiyorum ama ya cok gec oldu bide uykusu var bayiliyo resmen ama direniyo
tarafından
Bi iki günle düzeni bozulmaz canım huzursuz dur bi yeri ağrıyor ola bilir baktın uyumuyor vi duş aldır iyi gelir
(7,094 puan) tarafından
Bu gece cok zor geçti valla kollarım pert olmadi oyle yapcam

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ftm1907 (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 303 göst.