0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar eltimle eşi ayrı . Eşimle bikaç güne  gidicez bebeği görmeye . Daha önce kıyafet falan aldık kendide sürekli alıyor kıyafet eksiği yok bizde bebeği görmeye eli boş gitmek istemiyoruz. Kıyafet harici ne alınır 2 3 aylık bebeğe ?

16 Cevaplar

0 oy
(11,854 puan) tarafından
Bez veya içiyorsa mama :)
(102 puan) tarafından
Emiyor annesini bez olur ama bak mantıklı ıslak mendilidir pudrasıdr  falan güzel olur demi
(11,854 puan) tarafından
Evet cnm set olarak al guzelce paket yap çok ikrama geçer çunku bezler fln pahalı baya
(102 puan) tarafından
Bezde sıkıntı yaşar mıyım canım mesela 3 4 ay için alsam bebek 3 aylık gelir demi bez ona ben bilmiyorum da
(11,854 puan) tarafından
Evet cnm her markann kilosu aynı hemen hemen. Arada en fazla 1 kilo oynuyordur. Mesela sen 3no alabilrsin
(102 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım :)
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Durumunuz iyiyse elektrikli salincak alin yada mama sandalyesi
(102 puan) tarafından
Evet çok şükür durumumuz iyi ama öyle şeylerini annesini hep almış
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Bebek büyücek sonuçta yürüme arkadaşı yada aktivite masası 
(102 puan) tarafından
Onu ilerde alabilirz belki ama şimdilik gerçekten ihtiyaç olabilecek birşey almak istiyorum yorumunuz için teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Bez al bence 
(102 puan) tarafından
Bezler hep aynı demi mesela 3 4 aylık için alsam bebeğe gelir sorun olmaz demi daha ben doğum yapmadım nasıl oluyor bu işler bilgim yok bezdir falan :)
tarafından
3 numara al sen canım şimdi büyük gelse bile  1 2 aya olur
(102 puan) tarafından
Teşekkürler canım not ettim bunu Allah razı olsun
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Bez  mama oyun halisi mama sandalyesi yurutec 

(102 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Anneye al canım eğer anlaşıyorsanız 
(102 puan) tarafından
Kıyafet mi alayım canım başka bişeymi
tarafından
Güzel bi pike takımı nevresim takımı aslında bebek bakım çantası da olur bag moriden almistim valiz gibi ama çok kullanışlı tabi yoksa yada mesela sırt almışsa sen el çantası şeklinde al el almışsa sırt çantası şeklinde olanı mutlaka lazım oluyor ikiside
(102 puan) tarafından
Evet  buda kullanışlı olur ben o zaman bi bakayım hangisi var onda ona göre alayım bu tarz birşey çok teşekkür ederim fikrin için
tarafından
Rica ederim
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Elbisenin yanında bez, bebek şampuanı, ıslak mendil hediyeleri çok daha cazip gelmişti bana :)  tavsiye edilir
(102 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende böyle alacağım işine yarar kadının :)
(3,727 puan) tarafından
Ahh mersi :))
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Şahsen bişey almak yerine para takmayı tericih sebebim dir sonuçta bi takımda 50 tl den başlıyor ınun yerine 100 takarım bi işini görürü
(102 puan) tarafından
Taktık tam altın bebeğe takım kıyafet herşey aldık. Şimdi görmeye gideceğiz annesine harcasın diye  parada vericez ben bebeğe onlar dışında eli boş gitmemek adına dedim yoksa haklısın mantıklı olan o
(5,327 puan) tarafından
Ozman kuzum ara eksiğini sor sorarkende deki ben elşm boş gelmek istemiyorum eksiği neyse söyle onu alayım yok dersede illa bişey alıcam bari ihtiyacı olanı alayım de ben genelde öyle yaparım  samimiyetim olsun olmasın
(102 puan) tarafından
Evet çünkü bilmeden alırım olan bişeyi işine yaramaz bende senin yaptığın gibi yapacağım çok ama çok sağolll :))
(5,327 puan) tarafından
Rica ederim canm ne demek
0 oy
(13,437 puan) tarafından

En guzel hediye kesinlikle bez :D

(102 puan) tarafından
Bencede bez alıp gidicem baya pahalıymış işini görsün bari :))
0 oy
tarafından
Para ver canım. Annesi bir eksigini alir yada bezini alir.
(102 puan) tarafından
Para vercez canım o ayrı bide bişey almak istedim
tarafından
Mama sandaleyesi yoksa alabilirsin.
(102 puan) tarafından
Teşekkürler canım benim
0 oy
tarafından
eltinin cocugu yigen yani takmadiysaniz altini takin cnm
(102 puan) tarafından
Taktık balım altını çok şeyde aldık lyafet vs en güzeli para vermek demi öyle geldi bana . Fikrin için teşekkür ederim :)
0 oy
(678 puan) tarafından
Bence gücünüzün yettiği kadar para süslü minik zarflar var koy  içine ne eksiği var bilemedik sen al annesi de olsun 
(102 puan) tarafından
Çok haklısın canım en mantıklısı bu teşekkür ederim öyle yapacağım
0 oy
tarafından
Oyun halisi alabilirsiniz annesine tatli alabilirsiniz baklava falan ama bence en iyisi para vermek annesi alir ona ne lazimsa 
(102 puan) tarafından
Bencede en mantıklısı para vermek teşekkür ederim canım
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Bez ıslak mendil bide o aylarda sesli şeyleri çok seviyorlar öyle oyuncak alabilirsin bence dikkatini çeker benimkide 3 aylık sesli şeylere bayiliyor
(102 puan) tarafından
Tamam balım bunu da düşüncem madem seviyorlar o kuzucukta sevinsim teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Para ver annesi neye ihtiyacı varsa onu alsın
(102 puan) tarafından
Peki canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 206 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
1 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nuraydnn (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
16 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,924 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,858 soru

24,036,308 cevap

328,934 kullanıcı

...